Facebook Pixel Μήπως ο Μέγερι τον κάνει ...Νο3;
| 2011-10-15 17:32:00

Μήπως ο Μέγερι τον κάνει ...Νο3;

Μήπως ο Μέγερι τον κάνει ...Νο3;

Σκέψεις για απόκτηση τερματοφύλακα τον Γενάρη κάνουν στο Λιμάνι, ακόμα και αν ο Κοστάντσο βελτιώσει την απόδοσή του μέχρι τότε. Με τα ονόματα που γράφονται καθημερινά, να μην είναι τυχαία.

Στην πλατεία Αλεξάνδρας φαίνεται πως έχουν πάρει απόφαση να προχωρήσουν στην ενίσχυση του τιμ των πορτιέρο, καθώς τα πράγματα αρχίζουν και ζορίζουν. Ο Αργεντινός τερματοφύλακας συνεχίζει τις χαμηλές πτήσεις και ο Βαλβέρδε δεν δείχνει, για την ώρα τουλάχιστον, τη διάθεση να χρησιμοποιήσει τον Μέγερι. Για τον Δασκαλάκη ούτε λόγος...

Καμενί, Σηφάκης και Παντιλιμόν είναι μερικά από τα ονόματα που παρουσιάζει ο Τύπος, ως υποψήφιους να φορέσουν την ερυθρόλευκη φανέλα τον προσεχή Γενάρη και η αλήθεια δεν βρίσκεται πολύ μακριά. Από την άποψη πως το πιθανότερο σενάριο αυτή τη στιγμή είναι να γίνει κίνηση για την απόκτηση πορτιέρο, ακόμα και αν ανεβάσει την απόδοσή του ο Κοστάντσο.

Το κλίμα είναι αρνητικό για τον Αργεντινό βλέπετε και θα πρέπει να κάνει πράγματα και θαύματα στη συνέχεια για να μη βάλει σε έξοδα τον Μαρινάκη.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags