Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Φραν Βέλεθ: Αλαλούμ με Βέλεθ! Απόφαση... μπουρλότο από την UEFA
| 2020-04-13 23:05:00

Αλαλούμ με Βέλεθ! Απόφαση... μπουρλότο από την UEFA - Γυρίζει στον Άρη, "βράζουν" στον ΠΑΟ!

του Νίκου Στεργίου
Αλαλούμ με Βέλεθ! Απόφαση... μπουρλότο από την UEFA - Γυρίζει στον Άρη, "βράζουν" στον ΠΑΟ!

Παναθηναϊκός - Φραν Βέλεθ: Τεράστιο… μπάχαλο έχει δημιουργηθεί στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο εξαιτίας της αναστολής όλων των διοργανώσεων λόγω της εξάπλωσης του κορωνοϊού. Πρόθεση της UEFA, άρα και των περισσότερων Λιγκών, είναι να ξεκινήσουν και πάλι τα πρωταθλήματα τον επόμενο μήνα κι εάν γίνεται και το επιτρέπουν φυσικά οι συνθήκες, να ολοκληρωθούν ακόμα τον Ιούλιο.

Μάλιστα, για αυτό και υπάρχει σχετική απόφαση από FIFA και UEFA, ώστε να δώσουν παράταση στα συμβόλαια παικτών που θα ολοκληρωνόταν τον Ιούνιο και οι ποδοσφαιριστές θα έμεναν ελεύθεροι. Αν λοιπόν γίνουν αγώνες μέχρι τέλη Ιουλίου, κάτι που το συζητούν ώστε να προλάβουν να κλείσουν κανονικά τα πρωταθλήματα, οι ομάδες θα πρέπει να έχουν κανονικά και τα ρόστερ τους.

Αυτή η εξέλιξη βέβαια, θα γυρίσει… μπούμπερανγκ και θα προκαλέσει τεράστια προβλήματα παγκοσμίως, καθώς πολλοί παίκτες των οποίων τα συμβόλαια τελείωναν το καλοκαίρι, έχουν ήδη υπογράψει σε άλλες ομάδες, όπως και δικαιούνται.

Στην Ελλάδα για παράδειγμα, μία τέτοια περίπτωση είναι η μεταγραφή του Φραν Βέλεθ, η συμφωνία με τον οποίο έχει ήδη ανακοινωθεί από τον Παναθηναϊκό και από 1η Ιουλίου θα πρέπει να βρίσκεται στο Κορωπί. Μάλιστα, ο Ισπανός στόπερ από τον μήνα Ιούλιο υπό κανονικές συνθήκες κι εφόσον γινόταν κάτοικος Αθηνών, θα έβλεπε και περισσότερα χρήματα στον λογαριασμό του, αφού το συμβόλαιο που έχει συμφωνήσει με το Τριφύλλι θα είναι καλύτερο από αυτό που… τρέχει τώρα με τον Άρη.

Αν όμως η UEFA δώσει το δικαίωμα στους Θεσσαλονικείς να τον κρατήσουν και μετά το τέλος του Ιουνίου, για να παίξει στους αγώνες που θα γίνονται τότε (εάν ακολουθήσουμε αυτό το πλάνο), τι θα κάνει ο παίκτης και τι θα κάνει ο Παναθηναϊκός;

Θα παραμείνει ο Βέλεθ στα κίτρινα και με λιγότερα χρήματα ή θα επιλέξει τη μετακίνησή του στον ΠΑΟ, κάτι που θα δικαιούται βάσει του νέου του συμβολαίου; Κι οι Πράσινοι θα τον αφήσουν να παίξει σε μία ομάδα που δεν θα ανήκει, με κίνδυνο να τραυματιστεί; Αλαλούμ! 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Xαμός στο Instagram! Ο Γιαννακόπουλος "ανακοίνωσε" προπονητή για τον ΠΑΟ - Είναι Έλληνας!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags