Ο Ισλανδός άσος της ΑΕΚ τραυματίστηκε σοβαρά λίγα λεπτά πριν το ημίχρονο του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό σε μία σύγκρουση με τον Κοστάντσο και τα... μαντάτα από τις εξετάσεις δεν ήταν καθόλου καλά. Ο έμπειρος επιθετικός υπέστη συντριπτικό κάταγμα κνήμης-περόνης και για αυτό σήμερα θα διανυκτερεύσει στο Ιατρικό Κέντρο και την Κυριακή 13.00 το μεσημέρι θα υποβληθεί σε εγχείρηση. Οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν πως θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον τρεις μήνες, ωστόσο ακόμα και αυτή η πρόβλεψη είναι... επίφοβη, καθώς ο τραυματισμός του είναι πολύ σοβαρός.

Ο «Γκούντι» είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και για αυτό οι άνθρωποι της ΑΕΚ είναι δίπλα του, όπως και οι συμπαίκτες του. Αμέσως μετά το τέλος του ματς όλοι έτρεξαν να μάθουν τι έγινε με τον Ισλανδό και πόσο σοβαρά είχε χτυπήσει. Μόλις άκουσαν πως τα πράγματα ήταν άσχημα, δεν μπορούσαν να τον πιστέψουν. Όλοι άλλωστε έκαναν αναφορά στις δηλώσεις τους αμέσως μετά στον Γκούνγιονσεν, ενώ το ίδιο συνέβη και με τον Νίκο Κωστένογλου.

Ωστόσο, την πιο ανθρώπινη δήλωση της βραδιάς την έκανε ο Νίκος Λυμπερόπουλος, ο οποίος εξερχόμενος από το ΟΑΚΑ μίλησε για το ματς και την...αδικία του 1-1, αφού τόνισε πως η ΑΕΚ ήταν καλύτερη απέναντι σε μία εξαιρετική ομάδα. Αφού τελείωσε όμως με τα καθαρά αγωνιστικά, αναφέρθηκε και στον Γκούντγιονσεν λέγοντας: «Ας μην ήταν καλό το αποτέλεσμα και να μην χτύπαγε ο Γκούντι...».

Η ατάκα αυτή δείχνει ξεκάθαρα πως πάνω από όλα είναι υγεία και ότι το αποτέλεσμα, ακόμα και αν αυτό κρίνει και τον τίτλο (σ.σ. Κάτι που δεν ίσχυε σήμερα, αλλά το φέρνουμε ως παράδειγμα γιατί αυτό είπε και ο «Λύμπε») περνάει σε δεύτερη μοίρα...