Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Εξελίξεις με Βοτανικό - Αυτός ο κρίσιμος μήνας
| 2020-04-21 11:10:00

Εξελίξεις με Βοτανικό στον ΠΑΟ - Αυτός ο κρίσιμος μήνας - Καθόλου τυχαία η δήλωση Μπακογιάννη

Sportdog Team
Εξελίξεις με Βοτανικό στον ΠΑΟ - Αυτός ο κρίσιμος μήνας - Καθόλου τυχαία η δήλωση Μπακογιάννη

Παναθηναϊκός: Μετά την δήλωση του δημάρχου Αθηναίων το Μεγάλο Σάββατο, για το πρότζεκτ του Βοτανικού, ήρθε πάλι στο προσκήνιο το μεγάλο ζήτημα που απασχολεί τους Πράσινους εδώ και πολύ καιρό.

Συγκεκριμένα, ο Κώστα Μπακογιάννης είχε αναφέρει πως «… απαιτούνται σοβαρές αποφάσεις και καλά σχεδιασμένες κινήσεις που θα διασφαλίσουν το έργο σε όλα τα επίπεδα. Είμαστε σε διαρκή επικοινωνία για να ορίσουμε τα επόμενα βήματα. Η αλήθεια είναι πως η υγειονομική κρίση πήγε πίσω τις εξελίξεις, αλλά σύντομα θα μπορέσουμε να προχωρήσουμε».

Σημερινό δημοσίευμα της "Live Sport" αναφέρει πως όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές ήταν σε επαφή όλο αυτό το διάστημα, προσπαθώντας να βάλουν το πρότζεκτ σε έναν σωστό δρόμο τόσο πολεοδομικά, με την ένταξη του κλειστού μπάσκετ στη Διπλή Ανάπλαση και τη νομική «οχύρωση» για να μην μπορεί να μπλοκαριστεί από προσφυγές, όσο και οικονομικά με την χρηματοδότηση του έργου που σίγουρα δυσκολεύει λόγω της πανδημίας.

Μάλιστα, εκτιμάται ότι το δεύτερο μισό του Μαΐου θα είναι και το σημαντικότερο, όπου δεν αποκλείεται να προκύψουν θετικές εξελίξεις πάνω στο πρότζεκτ του Βοτανικού.



 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags