Facebook Pixel Ολυμπιακός: Θα καταλήξει στο Λιμάνι ο Λισάντρο Σεμέντο;
| 2020-05-01 12:10:00

Απίθανο για Σεμέντο! Δεν υπάρχει αυτή η μεταγραφή - Όλα στη φόρα - Τον "παίρνει" ο Ολυμπιακός!

του Παναγιώτη Νικολάου
Απίθανο για Σεμέντο! Δεν υπάρχει αυτή η μεταγραφή - Όλα στη φόρα - Τον "παίρνει" ο Ολυμπιακός!

Ολυμπιακός: Ως συνήθως, η Τραμπζονσπόρ εμφανίζεται να μπαίνει στα… πόδια των ελληνικών ομάδων σε διάφορες μεταγραφικές τους υποθέσεις και φέτος. Τρανά παραδείγματα, η εμπλοκή της «θύελλας» - σύμφωνα πάντα με δημοσιεύματα – στις περιπτώσεις των φερόμενων ως στόχων του Ολυμπιακού, του Πορτογάλου εξτρέμ του ΟΦΗ, Λισάντρο Σεμέντο και του Μαροκινού μεσοεπιθετικού της Ζαμάλεκ, Ατσράφ Μπενσαρκί.

Όπως και στις προηγούμενες φορές, των περασμένων χρόνων, έτσι και τώρα, δεν φαίνεται να υπάρχει αλήθεια στην φημολογούμενη εμπλοκή. Πρώτον γιατί η Τραμπζονσπόρ τη δεδομένη στιγμή δεν ασχολείται με μεταγραφές. Απαντες στην Τραπεζούντα περιμένουν πως και πως το «πράσινο» φως για την επανέναρξη του τουρκικού πρωταθλήματος, που τους βρίσκει στην κορυφή του 10 αγωνιστικές πριν το φινάλε και στα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Προφανώς, αυτό που τους ενδιαφέρει είναι η κατάκτηση του τίτλου και όπως διευκρινίστηκε και πρόσφατα από τους υπεύθυνους του συλλόγου, τίποτα απολύτως δεν πρόκειται να κινηθεί μεταγραφικά μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο ως προς την κατάληξη της τρέχουσας σεζόν.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, θεωρείται δεδομένο πως και στην – πληγωμένη αρκετές φορές στο πρόσφατο παρελθόν από οικονομικά ανοίγματα και εξ αυτών έχοντας αλλάξει ρότα και πλαίσιο τα τελευταία χρόνια – Τραμπζονσπόρ περιμένουν και προετοιμάζονται για τις οικονομικές συνέπειες της πανδημίας.

Και έχοντας γυρίσει εδώ και μια διετία στην αξιοποίηση των υποδομών τους, μόνο εντύπωση δεν προκαλεί το προ ημερών διοικητικό μήνυμα πως σε περίπτωση που χρειαστεί η «θύελλα» είναι η πιο έτοιμη ομάδα στην Τουρκία να στραφεί στις ακαδημίες της, έχοντας ήδη στην πρώτη ομάδα το 30% του ρόστερ της από τα φυτώρια της και υπολογίζοντας ακόμη 13 (!) ποδοσφαιριστές από τα σπλάχνα της, ανά πάσα στιγμή έτοιμους να προωθηθούν στην πρώτη ομάδα.

Και κάτι ακόμη αναφορικά με τον Σεμέδο. Η Φορτούνα Σιτάρντ, στην οποία και ανήκει ο εξτρέμ που φέτος αγωνίστηκε στον ΟΦΗ, είναι επηρεασμένη από τις επιπτώσεις της πανδημία και ψάχνει «ρευστό». Γι’ αυτό και πλέον από την μεριά της γίνεται προσπάθεια να συντηρηθεί… ντόρος γύρω από τον Πορτογάλο. Το κακό είναι πως δύσκολα φαίνεται να «τσιμπάει» κανείς και έτσι, η προσπάθεια της να «τσιμπήσει» και την τιμή του, δύσκολα θα έχει θετικό αποτέλεσμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Έγκλημα" στον Ολυμπιακό - Χάνει τον αρχηγό μέσα από τα χέρια του - Υπογράφει σε άλλη ομάδα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags