ΑΕΚ - Μουαμέρ Τάνκοβιτς: Από την πρώτη στιγμή που δημοσιοποιήθηκε, παραμονές των περασμένων Χριστουγέννων το σοβαρό ενδιαφέρον της Ένωσης για τον Τάνκοβιτς, ο sportdog παρακολουθεί από πολύ κοντά τη συγκεκριμένη υπόθεση, έχοντας βρει (καλή σχετικά) άκρη με τον Σουηδό εξτρέμ και ενημερώνοντας έγκυρα για τις όποιες εξελίξεις.

Τελευταία η χτεσινή, σύμφωνα με ένα site στην πατρίδα του μεσοεπιθετικού της Χάμαρμπι, που ισχυρίστηκε πως η Ενωση κατέθεσε προσφορά ύψους 500.000 ευρώ στον 25χρονο άσο. Στην ΑΕΚ, έχοντας… καεί από τη συγκεκριμένη ιστορία όχι μόνο δεν επιβεβαίωναν τίποτα, αλλά κατέβαζαν αρκετά και την εν λόγω «φρέσκια» πληροφορία, αλλά και το γενικότερο θέμα με τον «Τάνκο» (τους λόγους τους έχουμε αναφέρει λεπτομερώς σε παλαιότερα ρεπορτάζ του «σκύλου»).

Το θέμα βέβαια είναι πως αυτό που έγραψαν χτες οι Σουηδοί ισχύει στο 100%! Αυτή ακριβώς είναι – σε οικονομικό επίπεδο – η πρόταση που έχει καταθέσει, από τον περασμένο Ιανουάριο κιόλας, ο Ιβιτς στην πλευρά του ποδοσφαιριστή. Αυτήν είχε απορρίψει ασυζητητί τότε, αυτήν δεν μπόρεσε η ΑΕΚ ποτέ να διαπραγματευτεί εξαιτίας των αυξημένων απαιτήσεων του ίδιου του ποδοσφαιριστή αλλά και των εκπροσώπων του (έφτασαν να ζητάνε 1 εκατ. ευρώ ως προμήθεια) και αυτή όμως ο Σέρβος τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ έχει ενημερώσει την πλευρά Μουαμέρ Τάνκοβιτς πως παραμένει η βάση για οποιαδήποτε νέα επαφή θελήσουν, οι ίδιοι πλέον, να γίνει με την Ενωση.

Δεν είναι συνεπώς κάτι καινούργιο, είναι όμως κάτι υπαρκτό και σε ισχύ ανά πασά στιγμή από την μεριά της ΑΕΚ. Το θέμα είναι, έχει μετατραπεί σε εν δυνάμει θελκτική και για τον Τάνκοβιτς η συγκεκριμένη «πόρτα» που κρατάει ανοιχτή ο Ιβιτς; Όπως εκτιμούν πηγές στη Σουηδία, όχι. Απλώς, η χτεσινή διαρροή εντάσσεται στην προσπάθεια των ατζέντηδων του να δημιουργήσουν θόρυβο, να δείξουν πως υπάρχει κινητικότητα για τον πελάτη τους και παράλληλα, μέσω και της διαρροής των οικονομικών δεδομένων να θέσουν και την σχετική βάση για τις (άλλες…) ομάδες που ενδιαφέρονται για τον Τάνκοβιτς, επιδιώκοντας προφανώς να επισπεύσουν εξελίξεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τρελή "βόμβα" στη Superleague - "Αρπάζει" παίκτη από τους "μεγάλους" ο Ουζουνίδης - Κόλαση!