Ο Άρης έχει βρεθεί σε πολύ δύσκολη θέση εξαιτίας της οικονομικής χασούρας λόγω του κορωνοϊού, αλλά και της απαγόρευσης μεταγραφών για ένα χρόνο, που του επέβαλλε η FIFA.
Ωστόσο, ο Θοδωρής Καρυπίδης θέλει να κρατήσει την ομάδα σε ανταγωνιστικό επίπεδο και οι κινήσεις του το τελευταίο διάστημα αποτελούν απόδειξη των προθέσεών του.
Σύμφωνα με πλρηφορίες, ο ισχυρός άνδρας του Άρη προχώρησε στην κατάθεση 1.5 εκ ευρώ από τα 2 συνολικά της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου, ενώ κατέβαλε συνολικά 850 χιλιάδες σε εφορία και όλες τις ασφαλιστικές υποχρεώσεις της ΠΑΕ.
Ο ισχυρός άνδρας των Κιτρίνων κάλυψε έτσι όλα τα χρέη προς την εφορία και έδωσε οικονομική "ανάσα" στην ΠΑΕ, ενώ έχει συνεχείς διαβουλεύσεις για την επόμενη ημέρα της ομάδας, θέλοντας να πάρει την κατάσταση στα χέρια του.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο