Ολυμπιακός - ΑΕΚ: Ο πρόεδρος της Φορτούνα Σιτάρντ αποκάλυψε πως είχε επαφές με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού για τον Λισάντρο Σεμέδο.
Ο εξτρέμ που αγωνίζεται στον ΟΦΗ με τη μορφή δανεισμού έχει ακουστεί και για την ΑΕΚ, ωστόσο φαίνεται πως δεν αφήνει ασυγκίνητους τους Ερυθρόλευκους, που ήδη έχουν "ψαχτεί" για την περίπτωσή του.
«Δεν είχαμε επίσημη επικοινωνία με την Τραμπζονσπόρ για τον Σεμέδο. Ο Λισάντρο Σεμέδο είναι ένας ταλαντούχος ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στα άκρα και με τον τρόπο παιχνιδιού του ενθουσιάζει τους οπαδούς. Είχαμε αρκετές επαφές με τον Ολυμπιακό. Ο Σεμέδο είναι πολύ καλός παίκτης και ελπίζω σε κάτι καλό για τον ίδιο, αλλά και εμάς», τόνισε χαρακτηριστικά ο Οζγκούρ Ισιτάν Γκιούν.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο