Ο ΠΑΟΚ καλείται να βρει τον αντικαταστάτη του Μάριο Μπράνκο, ο οποίος αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από τη θέση του αθλητικού διευθυντή στον Δικέφαλο.

Ένα από τα ονόματα που έχουν συνδεθεί με τον ΠΑΟΚ είναι ο Γερμανός Όλαφ Ρέμπε, ο οποίος στο παρελθόν είχε συνεργαστεί με τον Αντελίνο Βιεϊρίνια στη Βόλφσμπουργκ.

Ο Γιώργος Βαβρίτσας, δημοσιογράφος του kicker, μίλησε στο Metropolis 95.5 και σκιγράφησε το προφίλ του Ρέμπε, για τον οποίο είπε τα καλύτερα και τόνισε πως θα αποτελούσε ιδανική περίπτωση για κάθε ελληνική ομάδα.

"Ήταν το πουλέν του Κλάους Άλοφς. Τον πήρε μαζί του από την Βρέμη στην Βόλφσμπουργκ και φρόντισε να είναι ο διάδοχος του. Έκανε νέα αρχή στην Χάντερσφιλντ, αλλά με την απόλυση του Βάγκνερ μετά έφυγε και αυτός και έκτοτε δεν ανέλαβε κάποιο πόστο. Ήταν υποψήφιος για την Νυρεμβέργη, όμως, δεν προχώρησε. Όλοι αυτοί οι άνθρωποι, τις παραστάσεις και τις εμπειρίες που μαζεύουν, μπορούν να τις εκμεταλλευτούν. Θα ήταν ιδανικός για κάθε ελληνική ομάδα, όχι μόνο για τον ΠΑΟΚ. Θα ήταν μία πολύ καλή επιλογή. Θα βοηθήσει στο στήσιμο ορισμένων τομέων που ένας Γερμανός ξέρει καλά, γιατί το γερμανικό Πρωτάθλημα είναι πιο αναβαθμισμένο από το ελληνικό", ήταν η δήλωσή του για τον Γερμανό.