Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Απίστευτη κίνηση Βαγιαννίδη - "Καράφλιασε" τον Αλαφούζο!
| 2020-05-20 13:05:00

Απίστευτη κίνηση Βαγιαννίδη - "Καράφλιασε" τον Αλαφούζο - Τι θα πάρει ο ΠΑΟ - "Ντου" από τη Σίτι!

του Νίκου Στεργίου
Απίστευτη κίνηση Βαγιαννίδη - "Καράφλιασε" τον Αλαφούζο - Τι θα πάρει ο ΠΑΟ - "Ντου" από τη Σίτι!

Παναθηναϊκός: Προδιαγράφαμε σε χτεσινό ρεπορτάζ μας στον sportdog πως η Τρίτη θα ήταν η καθοριστική ημέρα, η V-Day (Vagiannidis Day) αναφορικά με την απόφαση και την οριστικοποίηση της επιλογής του Γιώργου Βαγιαννίδη για τη συνέχεια της καριέρας του. Η πληροφόρηση μας ήθελε τον Γιάννη Αλαφούζο και την οικογένεια του 18χρονου άσου να τα λένε χτες σε ραντεβού και όχι την Πέμπτη ή την Παρασκευή.

Τελικά, τις εξελίξεις τις πρόλαβε ο ίδιος ο «Βάγια» με την τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον ιδιοκτήτη του Παναθηναϊκού και στην οποία του ανακοίνωσε, χωρίς διάθεση μάλιστα να ακούσει την αντιπρόταση των «πράσινων», την απόφαση του να μην ανανεώσει το συμβόλαιο του και να δοκιμάσει την τύχη του στο εξωτερικό.

Απόφαση που σύμφωνα με τα όσα οι γονείς του έλεγαν σε όσους επικοινωνούσαν μαζί τους, ήταν μεν αναμενόμενη, αλλά όχι σε επίπεδο τέτοιας… έντασης. Να πάρει δηλαδή ο ίδιος ο «Βάγια» την πρωτοβουλία, χωρίς να περιμένει το ραντεβού, χωρίς να το συζητήσει με τους γονείς του και να τελειώσει τα σενάρια.

Ως προς τον προορισμό, είναι σαφές και ξεκάθαρο ότι τη δεδομένη στιγμή η Ιντερ έχει τον πρώτο λόγο. Η διαπραγμάτευση των «νερατζούρι» με την πλευρά του Βαγιαννίδη είναι σαφώς πιο προχωρημένη από οποιαδήποτε άλλη ενδιαφερόμενη ομάδα και παρά τις γραφικότητες που έχουν γραφτεί (επικοινωνία του ποδοσφαιριστή με τον Αντόνιο Κόντε για παράδειγμα) εν τούτοις είναι σαφές ότι μιλάμε για μια πολύ προχωρημένη διαπραγμάτευση.

Η οποία όμως και πρέπει να τονιστεί δεν περιλαμβάνει καμία επαφή της Ιντερ με τον Παναθηναϊκό. Οι Μιλανέζοι έχουν ενημερωθεί για το ύψος των τροφείων που προβλέπεται να καταβάλλουν και αυτό θα κάνουν. Καμία επαφή, καμία διαπραγμάτευση, καμία πρόταση για ποσοστά μεταπώλησης κτλ με τους «πράσινους». Το ποσό που πρέπει να πληρώσουν, θα το πληρώσουν χωρίς καμία άλλη επαφή και επικοινωνία με τον Παναθηναϊκό.

Και κάτι τελευταίο. Από την στιγμή της δημοσιοποίησης του ενδιαφέροντος της Ιντερ, τρεις τουλάχιστον ευρωπαϊκές ομάδες προσέγγισαν την οικογένεια Βαγιαννίδη. Η Μάντσεστερ Σίτι, η Σεβίλλη και μια ακόμη που ο «σκύλος» δεν έχει πληροφορηθεί την ταυτότητά της. Σε όλες η οικογένεια απαντάει πως ναι μεν δεν έχει «κλείσει» ο Βαγιαννίδης στην Ιντερ, αλλά οι συζητήσεις με την ιταλική ομάδα είναι σε πολύ προχωρημένο επίπεδο. Την πόρτα όμως, δεν την κλείνουν – ακόμη – σε κανέναν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Έκπληξη μεγατόνων από Γιαννακόπουλο! Αυτόν τον προπονητή θέλει στον ΠΑΟ - Θα μείνεις άφωνος!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags