Facebook Pixel ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Απίστευτο "μπάχαλο" στο ΠΑΟΚ – Για… σφαλιάρα κάνει λόγο ο ΠΑΟΚ – Διάψευση από Ολυμπιακό!
| 2020-05-20 21:05:00

Απίστευτο "μπάχαλο" στο ΠΑΟΚ – Για… σφαλιάρα κάνει λόγο ο ΠΑΟΚ – Διάψευση από Ολυμπιακό!

Sportdog Team
Απίστευτο "μπάχαλο" στο ΠΑΟΚ – Για… σφαλιάρα κάνει λόγο ο ΠΑΟΚ – Διάψευση από Ολυμπιακό!

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Ένας επικοινωνιακός πόλεμος βρίσκεται σε εξέλιξη τις τελευταίες ημέρες γύρω από το CAS και την εκδίκαση της υπόθεσης που αφορά τον ΠΑΟΚ και την Ξάνθη και στην οποία έχει εμπλακεί (μετά από δική του καταγγελία) και ο Ολυμπιακός.

Πριν από μερικές ώρες λοιπόν, από την Θεσσαλονίκη διέρρεαν ότι ο Ολυμπιακός γνώρισε την πρώτη του ήττα από το CAS, καθώς του αρνήθηκε η παραλαβή όλων των εγγράφων του Δικεφάλου.

Ωστόσο, οι Πειραιώτες πριν από λίγο ξεκαθάρισαν ότι η συγκεκριμένη πληροφορία δεν ισχύει, καθώς το CAS χορήγησε όλα τα έγγραφα στους «ερυθρόλευκους», εκτός από το υπόμνημα της ομάδας της Θεσσαλονίκης. Αυτό όμως έγινε γιατί θα σταλεί σε δέκα ημέρες και εφόσον ολοκληρωθεί η διαδικασία ανταλλαγής εγγράφων.

Μάλιστα να σημειωθεί πως από το CAS έχουν δοθεί στους Πειραιώτες και οι δέκα επιστολές του ΠΑΟΚ, με τις οποίες διαμαρτύρονται για τη συνεκδίκαση των υποθέσεων.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags