ΠΑΟΚ: Για δεύτερη μέρα επιμένουν οι Τούρκοι αναφορικά με το ενδιαφέρον της Τραμπζονσπόρ για τον Λημνιό, αλλάζοντας όμως αυτή τη φορά το σενάριο.

Από εκεί που υποστηρίζονταν δανεισμός του 22χρονου εξτρέμ του ΠΑΟΚ – και αυτό παρότι έχει έναν ακόμη χρόνο στο συμβόλαιο του με τον «δικέφαλο», κάτι που πρακτικά αποκλείει δανεισμό – χτες, τα σχετικά δημοσιεύματα στους γείτονες υποστήριζαν πως η «θύελλα» έχει συμφωνήσει με τον Λημνιό, προσφέροντας του 1 εκατ. ευρώ ετησίως ως απολαβές και πλέον απομένει η συγκατάθεση του ΠΑΟΚ.

Διαδικασία και πορεία που – κακά τα ψέματα – δεν συνηθίζεται. Ειδικά για παίκτες που δεν είναι ελεύθεροι να διαπραγματευτούν μόνοι τους το συμβόλαιο του (δεν έχουν δηλαδή μπει στο τελευταίο εξάμηνο του συμβολαίου τους), πόσο μάλλον κάτι τέτοιο να διαρρεύσει στα media, αφού ο κίνδυνος σχετικών τιμωριών είναι πολύ μεγάλος.

Στην προκειμένη πάντως περίπτωση, οι μόνοι που γνωρίζουν τις λεπτομέρειες του θέματος είναι οι συγγραφείς του! Στον ΠΑΟΚ δηλώνουν άγνοια για οτιδήποτε έχει να κάνει με την Τραμπζονσπόρ, από τον τουρκικό σύλλογο που ο sportodg τσέκαρε μέσω δημοσιογράφων που καλύπτουν το ρεπορτάζ της Τραμπζονσπόρ, η επωδός είναι πως δεν ασχολούνται με τίποτα μεταγραφικό τη δεδομένη στιγμή, ενώ και η πλευρά του ποδοσφαιριστή, κόντρα στα όσα υποστηρίζουν στην Τουρκία, δεν έχει καμία απολύτως σχετική ενημέρωση από τη «θύελλα» (πόσο μάλλον να έχει συμφωνήσει κιόλας).

Κοινώς πρόκειται για ένα ακόμη ευφάνταστο δημοσίευμα από τη γειτονική χώρα, χωρίς την παραμικρή βάση τη δεδομένη στιγμή από καμία από όσες πλευρές θα έπρεπε να εμπλέκονται σε αυτήν την υπόθεση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΤΡΕΛΑ λεφτά για Έλληνα άσο - Φεύγει από κορυφαία ομάδα της Σούπερ Λιγκ για... απίθανο πρωτάθλημα!