Facebook Pixel Πανιώνιος - Ολυμπιακός: Βόμβα στη Σούπερ Λιγκ - Αφαίρεση βαθμών και χαμός στη βαθμολογία - Την... πάτησε από Ολυμπιακό!
| 2020-06-04 21:53:00

Βόμβα στη Σούπερ Λιγκ - Αφαίρεση βαθμών και χαμός στη βαθμολογία - Την... πάτησε από Ολυμπιακό!

Sportdog Team
Βόμβα στη Σούπερ Λιγκ - Αφαίρεση βαθμών και χαμός στη βαθμολογία - Την... πάτησε από Ολυμπιακό!

Πανιώνιος - Ολυμπιακός: Σε μπελάδες μπλέκεται ο Πανιώνιος αφού καλείται να αποπληρώσει τα χρέη του σε Μανώλη Σιώπη και Καρίμ Ανσαριφάρντ, αν δεν θέλει να του αφαιρεθούν βαθμοί.

Η σχετική απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ αναφέρει:

Επιβάλλει στην Π.Α.Ε. Πανιώνιος, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή Εμμανουήλ Σιώπη του Παρασκευά, την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου που μετέχει, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από της 1ης Ιουλίου 2020, κατόπιν προηγούμενης γνωστοποιήσεως σ’ αυτήν της παρούσας αποφάσεως.

Ορίζει όπως, η επιδικασθείσα στον επαγγελματία ποδοσφαιριστή Καρίμ Ανσαριφάρντ του Ας, δυνάμει της υπ’ αριθμ. 165/2020 αποφάσεως της Π.Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο. χρηματική απαίτηση, καταβληθεί/εξοφληθεί από την υπόχρεη ΠΑΕ Πανιώνιος, σε δύο (2) ισόποσες μηνιαίες δόσεις. Επιβάλλει, για την περίπτωση μη τήρησης της παραπάνω ρύθμισης, αναφορικά με οποιαδήποτε δόση, την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από το πρωτάθλημα που μετέχει, για το σύνολο του ποσού των 34.388,97 € και των νομίμων τόκων.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags