Facebook Pixel ΠΑΟΚ: "Έρχεται εν μέσω πλέι οφ ο Ρέμπε"
| 2020-06-05 21:54:00

Έκλεισε... μεταγραφάρα μέσα στα πλέι οφ - Κίνηση-ματ Σαββίδη - Αυτός έρχεται στον ΠΑΟΚ!

Sportdog Team
Έκλεισε... μεταγραφάρα μέσα στα πλέι οφ - Κίνηση-ματ Σαββίδη - Αυτός έρχεται στον ΠΑΟΚ!

ΠΑΟΚ: Είναι απόλυτα λογικό ο ΠΑΟΚ να μην θέλει να έχει στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας το θέμα του νέου τεχνικού διευθυντή. Προέχει το αγωνιστικό και η πορεία της ομάδας σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο και όλοι οφείλουν να έχουν εκεί στραμμένο το βλέμμα τους. Γι αυτό και ουσιαστικά η δουλειά του θα αρχίσει μετά το τέλος των αγώνων.

Ωστόσο, όταν ήδη υπάρχει συμφωνία με τον Όλαφ Ρέμπε και ο ίδιος έχει ήδη αρχίσει να μελετά την ομάδα, είναι λογικό να μην χάσει την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά τον σύλλογο.

Γι’ αυτό και σύμφωνα με πληροφορίες της «Μetrosport», ο 42χρονος Γερμανός θα έρθει στην Θεσσαλονίκη εν μέσω των πλέι οφ. Ίσως και μέσα στον Ιούνιο, προκειμένου να έχει τις πρώτες γνωριμίες με τους συνεργάτες του, πιθανότατα όμως και για να τελειώσει τα τυπικά της συνεργασίας του με τον Δικέφαλο.

Το θετικό για τον ΠΑΟΚ είναι ότι μετά από τις συζητήσεις που έχει κάνει με τον Ιβάν Σαββίδη και έχει αποκαλύψει η «Μ», γνωρίζει και τα δεδομένα του ΠΑΟΚ, αλλά και τους στόχους που βάζει από εδώ και στο εξής ο ιδιοκτήτης του Δικεφάλου.

ΠΗΓΗ: metrosport.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags