Facebook Pixel Τα προβλήματα λύθηκαν και πετάει για Κρήτη!
| 2011-10-21 20:02:00

Τα προβλήματα λύθηκαν και πετάει για Κρήτη!

Τα προβλήματα λύθηκαν και πετάει για Κρήτη!

Με μοναδικές απουσίες αυτές του τιμωρημένου Μάκου και του τραματία Γεωργέαθα ταξιδέψει η ΑΕΚ στην Κρήτη για το κυριακάτικο παιχνίδι με τον ΟΦΗ, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Superleague.

Μπορεί η αποστολή των “κιτρινόμαυρων” να έφτασε τα ξημερώματα από τη Ρωσία, ωστόσο, ο χρόνος που μεσολαβεί για προετοιμασία μέχρι το ματς με τον ΟΦΗ είναι λίγος και το απόγευμα η ομάδα είχε προπόνηση! Σε αυτή ο Νίκος Κωστένογλου έμαθε καλά μαντάτα από το μέτωπο των Κοντοέ, Καράμπελα, Γκέντσογλου και Κάρλος που έφυγαν τραυματίες από το παιχνίδι με τη Λοκομοτίβ.

Και αυτό γιατί οι τραυματισμοί τους δεν είναι ανησυχητικοί, οπότε δεν τίθεται θέμα απουσίας τους στο ματς με τον ΟΦΗ! Μάλιστα ο Κωστέ θα έχει και στη διάθεσή του τον Κωνσταντόπουλου που προπονήθηκε πρώτη φορά σήμερα, μετά την εγχείρηση στη μέση, αλλά είναι πολύ νωρίς ακόμα να μιλάμε για συμμετοχή, αφού ουσιαστικά είναι ανέτοιμος ενώ και οι θετικές εμφανίσεις του Αραμπατζή παίζουν μεγάλο ρόλο.

Στην προπόνηση της Παρασκευήςο Νίκος Γεωργέας έκανε φυσιοθεραπεία και ασκήσεις στο γυμναστήριο και οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές πλην του διεθνούς Μαυρουδή Μπουγαΐδη και του Έιντουρ Γκούντγιονσεν γυμνάστηκαν κανονικά.

Η αυριανή προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 13.00 και στις 17.00 η ομάδα αναχωρεί για το Ηράκλειο, όπου την Κυριακή θα αντιμετωπίσει τον ΟΦΗ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags