ΠΑΟΚ: Παρότι ο Γιόζιπ Μίσιτς έχει συμφωνήσει σε νέο συμβόλαιο με τον Δικέφαλο του Βορρά, δημοσίευμα της "A' Bola" αναφέρει σήμερα ότι οι Θεσσαλονικείς θα κάτσουν εκ νέου στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας.
Όπως σημειώνουν οι Πορτογάλοι, εξαιτίας της νέας πραγματικότητας που υπάρχει στο ποδόσφαιρο με τον κορωνοϊό, ο ΠΑΟΚ αναμένεται να επαναδιαπραγματευτεί τους όρους της ρήτρας του Κροάτη χαφ, ο οποίος βρίσκεται στα πιτς, μετά από επέμβαση που έκανε στην βουβωνική χώρα.
Μάλιστα, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο Δικέφαλος δεν κάνει πίσω για την περίπτωση του Μίσιτς, ωστόσο θέλει να προσπαθήσει μήπως μπορέσει να "σπάσει" σε δόσεις το ποσό των δύο εκατομμυρίων ευρώ που προέβλεπε η ρήτρα αγοράς του.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο