ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Ο Παναγιώτης Βαρούχας σχολίασε τις αμφισβητούμενες φάσεις του ντέρμπι ΑΕΚ – Ολυμπιακός στην "Αθλητική Κυριακή" και αναφέρθηκε κυρίως σε τρεις περιπτώσεις, για τις οποίες διαμαρτυρήθηκε η Ένωση.

Ο έμπειρος καθηγητής διαιτησίας τόνισε πως δύο παίκτες είναι οφσάιντ στο δεύτερο γκολ του Ολυμπιακού, όμως δεν επηρεάζουν το οπτικό πεδίο του Τσιντώτα γιατί κινούνται προς αντίθεση κατεύθυνση, συνεπώς το τέρμα ορθώς μέτρησε.

Στο γκολ που πέτυχε για την ΑΕΚ ο Αραούχο, πριν η μπάλα καταλήξει στα δίχτυα είχε βρει στο χέρι του Ελαμπντελαουί. Ο κ. Βαρούχας τόνισε πως αν ο διαιτητής σταματούσε τη φάση θα έπρεπε να σφυρίξει πέναλτι και κόκκινη κάρτα, διευκρίνισε όμως ότι ο ρέφερι σωστά άφησε το παιχνίδι να εξελιχθεί, αφού υπήρξε άμεση συνέχεια της φάσης που οδήγησε σε γκολ.

Τέλος ο Παναγιώτης Βαρούχας τόνισε πως δεν υπάρχει περίπτωση πέναλτι στη φάση του τελευταίου λεπτού, για την ΑΕΚ η ΑΕΚ διαμαρτυρήθηκε πως έγινε χέρι από τον Ελαμπντελαουί.

Από την πλευρά του ο Ηρακλής Τσίκινης αναλύοντας τις φάσεις στην αθλητική εκπομπή του MEGA, σημείωσε πως ο άρχων της αναμέτρησης ο  Γάλλος Κλεμέν Τουρπέν έκανε κάποια πειθαρχικά λάθη, αν και τεχνικά ήταν άψογος, ενώ για τη φάση με το χέρι του Ομάρ Ελαμπντελαουί στο φινάλε, σημείωσε πως δεν υπάρχει παράβαση.

Δείτε τις φάσεις: