Facebook Pixel «Είμαι 35, αλλά στο γήπεδο είμαι μία χαρά...»
| 2011-10-23 21:06:00

«Είμαι 35, αλλά στο γήπεδο είμαι μία χαρά...»

«Είμαι 35, αλλά στο γήπεδο είμαι μία χαρά...»

Ο Αριέλ Ιμπαγάσα μετά την εξαιρετική του εμφάνιση στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο, παραδέχθηκε πως έχει μεγαλώσει, ωστόσο τόνισε πως στο ποδόσφαιρο παίζει βασικό ρόλο το μυαλό!

«Το μυαλό είναι πολύ βασικό για αυτά τα παιχνίδια και σίγουρα η θέληση. Μπήκαμε και παίξαμε καλά βάλαμε τα γκολ και πήραμε σημαντικούς βαθμούς», τόνισε αρχικά ο Αργεντινός παραλαμβάνοντας το βραβείο του MVP μετά τη νίκη του Ολυμπιακού στη Νέα Σμύρνη.

Στη συνέχεια απάντησε σε ερωτήσεις:

Για το αν η επιμονή ήταν σημαντικό στοιχείο να φτάσουν στη νίκη οι Πειραιώτες: «Σίγουρα πολύ σημαντική ήταν η ηρεμία που είχαμε, βάλαμε και γκολ που τα πιο σημαντικά στο ποδόσφαιρο. Μπορώ να πω τα βασικά στοιχεία της νίκης ήταν και ηρεμία και η θέληση της ομάδας».

Για τον ίδιο και το πώς νιώθει: «Νιώθω πολύ καλά, αισθάνομαι πολύ καλά, μπορεί να είμαι 35 αλλά νιώθω πολύ καλά στο γήπεδο. Είναι πολύ σημαντικό να έχω αυτούς τους συμπαίκτες, είναι πολύ σημαντικό να παίζει καλά η ομάδα».  

Για το πρόγραμμα της ομάδας: «Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα και στο πρωτάθλημα και στο Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά έχουμε πολλούς παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν και πιστεύω ότι θα τα πάμε καλά και στο πρωτάθλημα και στην Ευρώπη».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags