Facebook Pixel Τρελό μπάχαλο στον ΠΑΟΚ - Πρόταση... ΣΟΚ απ’ τον Βρύζα!
| 2020-07-10 11:10:00

Τρελό μπάχαλο στον ΠΑΟΚ - Πρόταση... ΣΟΚ από Βρύζα - Στον "αέρα" ο παικταράς - Ρέμπε, τι κάνεις;

του Λάζαρου Γεωργίδη
Τρελό μπάχαλο στον ΠΑΟΚ - Πρόταση... ΣΟΚ από Βρύζα - Στον "αέρα" ο παικταράς - Ρέμπε, τι κάνεις;

Πολλά τα αντιφατικά στον ΠΑΟΚ. Και σε κάθε επίπεδο. Όχι μόνο -προφανώς- στο αγωνιστικό. Δεν έχει περάσει μια εβδομάδα που από τον σύλλογο διέρρευσε η ερμηνεία της απόφασης του Γιώργου Σαββίδη να σβήσει από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram όλες τις φωτογραφίες και τις αναρτήσεις που αφορούν τον ΠΑOΚ.

Μακριά όμως από το "όργανο πολιτικής" -όπως έχει διαμορφωθεί ο εν λόγω λογαριασμό- δεν μπόρεσε να μείνει για καιρό ο αντιπρόεδρος του Δικεφάλου, προαναγγέλλοντας χθες με δύο αναρτήσεις του σαρωτικές αλλαγές (όπως τουλάχιστον ερμηνεύτηκαν τα εν λόγω ποσταρίσματα από τους αρμόδιους ρεπόρτερ).

Δεν είναι όμως το μόνο της χθεσινής ημέρας. Γνωστό πως από την Τρίτη βρίσκεται στο Μιλάνο ο Ζήσης Βρύζας προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του Γιώργου Βαγιαννίδη στην Ίντερ. Γνωστό επίσης πως ο παλαίμαχος διεθνής άσος λειτούργησε τους τελευταίους μήνες και εν πολλοίς εξακολουθεί να λειτουργεί ως ατζέντης που απολαμβάνει της απολύτου εμπιστοσύνης του ΠΑOΚ στον τρόπο διαχείρισης των ανοιχτών θεμάτων που έχει ο Δικέφαλος και φυσικά άπτονται των κοινών τους ενδιαφερόντων.

Κυκλοφόρησε λοιπόν χθες πως ο Βρύζας έφερε πρόταση από την Ιντερ, εκμεταλλευόμενος την εκεί παρουσία του, για τον θαυματουργό πιτσιρικά του ΠΑOΚ, τον Γιώργο Κούτσια. Πρόταση που εκτιμήθηκε στις 700.000 ευρώ και απορρίφθηκε από τον Γιώργο Σαββίδη, ωστόσο υπάρχουν -όπως αναφέρεται- αμφιβολίες για το κατά πόσον θα μπορέσει ο Δικέφαλος να κρατήσει τον 16χρονο επιθετικό στις τάξεις του αφού το buy out που υπάρχει στο συμβόλαιο του είναι 1 εκατ. ευρώ.

Αρκετά τα ερωτηματικά που προκύπτουν. Πριν περίπου έναν χρόνο, αλλά και πριν μερικές εβδομάδες, ο ΠΑΟΚ διέρρευσε (πρακτικά ανακοίνωσε) πως αναπροσάρμοσε το συμβόλαιο του Κούτσια αυξάνοντας και τη ρήτρα αποδέσμευσής του από το 1 στα 4 εκατ. ευρώ. Τελικά, ισχύει ή όχι; Ποια από τα δύο buy outs ισχύει τη δεδομένη στιγμή;

Δεύτερον. Είναι δυνατόν, ο Βρύζας, ο οποίος σαφώς και έχει εξαιρετικές προσβάσεις στα του ΠΑOΚ, να μη γνωρίζει τι ακριβώς ισχύει; Να λειτουργεί εν αγνοία του ΠΑOΚ και των ανθρώπων του; Να φέρνει δηλαδή πρόταση χωρίς να γνωρίζει το buy out του ποδοσφαιριστή;

Και, επιπρόσθετα, αν αυτό είναι στο 1 εκατ. ευρώ (όντως) τότε πως είναι δυνατόν η Ιντερ (ή οποιαδήποτε ομάδα διαμετρήματος Ιντερ) να προσφέρει 700.000 ευρώ και όχι 1 εκατομμύριο για να αγοράσει απ’ ευθείας τον παίκτη, δίνοντας απλώς τη δυνατότητα στον ΠΑOΚ να αρνηθεί την προσφορά; Η πως περιμένει ο ΠΑOΚ ότι η Ιντερ να μην επανέλθει ειδικά εφόσον η διαφορά είναι τόσο μικρή;

Επειδή ακριβώς ο Κούτσιας είναι από τα κορυφαία περιουσιακά στοιχεία του ΠΑOΚ καλό θα να διευκρινιστεί, άμεσα, ξεκάθαρα και επισήμως, η κατάσταση. Μπορεί το αγωνιστικό παρόν του Δικέφαλου πρακτικά να έχει εξαφανιστεί, δεν χρειάζεται όμως να ναρκοθετηθεί και το μέλλον των "ασπρόμαυρων", μέλλον που προσωποποιείται -μεταξύ άλλων- και από τον Κούτσια.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Κόλαση" στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ - Άγρια "πλακώματα" top παικτών - Απίστευτο τι έγινε με Φερέιρα

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags