Facebook Pixel Ξέσπασμα Βαρούχα για Κλάτενμπεργκ: "Πήγαν και τον έφεραν, αλλά ποιος θα κάνει τους πίνακες;"
| 2020-07-20 12:15:00

Ξέσπασμα Βαρούχα για Κλάτενμπεργκ: "Πήγαν και τον έφεραν, αλλά ποιος θα κάνει τους πίνακες;"

Sportdog Team
Ξέσπασμα Βαρούχα για Κλάτενμπεργκ: "Πήγαν και τον έφεραν, αλλά ποιος θα κάνει τους πίνακες;"

Καυστικό ήταν το σχόλιο του Παναγιώτη Βαρούχα στον ΣΠΟΡ FM 94,6 για την απόφαση της ΚΕΔ να θέσει επικεφαλής της ΚΕΔ τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ, τονίζοντας ότι ο Άγγλος θα έπρεπε να έχει έρθει νωρίτερα, καθώς δεν θα γνωρίζει τους διαιτητές.

«Πήγαν και έφεραν τον Κλάτενμπεργκ, αλλά τους πίνακες ποιος θα τους κάνει; Ο Κλάτενμπεργκ που δεν ξέρει τους διαιτητές; Έπρεπε να είχε έρθει εδώ και εβδομάδες, πριν αρχίσουν τα play offs και τα play out, για να έβλεπε από κοντά την απόδοση των διαιτητών, ώστε να τους αξιολογήσει. Τώρα άποψη δεν μπορεί να έχει, θα τα βρει έτοιμα από την επιτροπή», τόνισε ο έμπειρος καθηγητής διαιτησίας.



Αναλυτικά η «έκθεση» του Βαρούχα για την τελευταία αγωνιστική σε play offs και play out:

Ατρόμητος-Πανιώνιος (Διαμαντόπουλος): 
«Δεν υπήρχαν δύσκολες φάσεις στο ματς. Μόνο στις καθυστερήσεις σε μια από τις τελευταίες επιθέσεις του Πανιωνίου υπήρχε φάουλ σε παίκτη του Ατρομήτου και δεν δόθηκε».

ΑΕΛ-Ξάνθη (Σιδηρόπουλος): «Στο 51’ κάνει σουτ ο Τζουρίσκοβιτς, χτυπά η μπάλα στο χέρι του Μπέρτου, αλλά είναι εκτός περιοχής. Σωστά λοιπόν δόθηκε φάουλ. Μετά το χτύπημα του φάουλ, σωστά δεν δόθηκε κάτι σε μια διαμαρτυρία για χέρι».

Αστέρας-Λαμία (Καραντώνης): «Τα δύο γκολ του Αραβίδη σωστά ακυρώθηκαν, το πρώτο για οφσάιντ και το δεύτερο για επιθετικό φάουλ».

Παναιτωλικός-Βόλος (Τζοβάρας): «Ο Ταχάρ έκανε ένα μαρκάρισμα με τις τάπες, έπρεπε να πάρει κόκκινη κι όχι κίτρινη».

Παναθηναϊκός-ΟΦΗ (Παπαδόπουλος): «Στο ξεκίνημα της φάσης του γκολ του Φιγκεϊρέδο ένας παίκτης του ΟΦΗ ήταν σε οριακή θέση. Έπρεπε να μας δείξουν τη γραμμή. Σε μια άλλη φάση ανακόπηκε ο Μακέντα που δεν ήταν οφσάιντ. Στο 96’ ο Κολοβέτσιος έκανε χέρι και σωστά δόθηκε το πέναλτι».

ΠΑΟΚ-Άρης (Τουρπέν): «Στο 43’ δόθηκε οφσάιντ σε επίθεση του Άρη χωρίς να υπάρχει, γιατί ο Βαρέλα έκανε κακό παίξιμο. Ο ΠΑΟΚ ζήτησε πέναλτι για ένα τράβηγμα μέσα στην περιοχή, αλλά δεν υπάρχει παράβαση».

Ολυμπιακός-ΑΕΚ (Παπαπέτρου): «Δεν είχε προβλήματα ο Παπαπέτρου. Το παιχνίδι βγήκε χωρίς κάρτες. Στο πρώτο γκολ ο Φορτούνης κερδίζει την μπάλα χωρίς να κάνει φάουλ στον Μάνταλο, που χάνει την ισορροπία του πέφτει μόνος του. Στο τρίτο γκολ του Ολυμπιακού, ο Οικονόμου αποκρούει πριν περάσει η μπάλα τη γραμμή το σουτ του Βαλμπουενά και μετά σκοράρει ο Καμαρά».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags