*Δημιουργήθηκε θέμα με την πρόταση Γόντικα σχετικά με την «Greenteam». Ο πρόεδρος του «τριφυλλιού» πρότεινε δύο μπουτίκ(Τσόχα και Χαλάνδρι) να περάσουν στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός και ως αντάλλαγμα να μην πληρωθούν δύο ενοίκια στην Παιανία! Η κ. Λομβάρδου του είπε ότι «να σταλούν τα στοιχεία σε όλους και μετά να αποφασίσουμε γιατί δεν ξέρουμε τι ισχύει» και το θέμα μεταφέρθηκε στο επόμενο Δ.Σ.

* Οι παλαίμαχοι που συμμετέχουν στο συμβούλιο(Ελευθεράκης, Κωνσταντίνου, Δομάζος) αναφέρθηκαν κατά του Βλάση Τσάκα, λέγοντας «ποιος είναι αυτός που θα μας απειλεί και θα μιλά έτσι για το συμβούλιο του Παναθηναϊκού; Εμείς έχουμε δώσει τα πάντα για το τριφύλλι. Αυτός ποιος είναι;» Τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ τάχθηκαν ξανά υπέρ της... παύσης του Τσάκα, ο οποίος «ξεφτιλίζει τον Παναθηναϊκό και την όλη ιστορία»!

*Έγινε ψηφοφορία για την εξουσιοδότηση της διοικούσας επιτροπής να συζητήσει με την Arboris. Δεν έγινε καμία ψηφοφορία για να προχωρήσει οριστικά η εταιρία από το Άμπου Ντάμπι σε έλεγχο και στην συνέχεια να βρει επενδυτή. Στο θέμα για τις συζητήσεις άπαντες ήταν θετικοί εκτός από τρία λευκά. Του Μίμη Δομάζου που είπε πως «δεν μπορώ να ψηφίσω υπέρ, γιατί ο Τσάκας είχε δηλώσεις πως θα αποσύρει την πρόταση του και εγώ δεν μπορώ να πάρω αυτό το ρίσκο» και των εκπροσώπων του Ανδρέα Βγενόπουλου, Λομβάρδου και Λιβέρη.

Πηγή: Gazzeta.gr