Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Φεντερίκο Μακέντα: Ενδιαφέρον από τη Λιντς για την απόκτηση του Ιταλού επιθετικού!
| 2020-08-08 09:10:00

Ρεπορτάζ-"ρουκέτα" στον ΠΑΟ - Την "είδε" Μαρινάκης ο Αλαφούζος - Πουλάει στην Premier League τον...

Sportdog Team
Ρεπορτάζ-"ρουκέτα" στον ΠΑΟ - Την "είδε" Μαρινάκης ο Αλαφούζος - Πουλάει στην Premier League τον...

Παναθηναϊκός - Φεντερίκο Μακέντα: Ενδιαφέρον από τη Λιντς για την απόκτηση του Ιταλού επιθετικού!

Τα τελευταία δύο χρόνια ο Μακέντα έχει αποδείξει ότι επέστρεψε στο υψηλό επίπεδο, καθώς από τη SerieB φάνηκε με τη φανέλα των Πράσινων ότι μπορεί να κάνει τη διαφορά σε ομάδα με αξιώσεις.

O Άγγλος δημοσιογράφος Πέτερ Χάρντινγκ, που είχε αποκαλύψει το ενδιαφέρον του Ερυθρού Αστέρα για τον Μακέντα, τώρα αναφέρει ότι τον θέλει η Λιντς, που την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο θα παίζει στην Ρremier League!

«Ο Φεντερίκο Μακέντα βρίσκεται στο στόχαστρο της Λιντς, η οποία επιστρέφει στην Πρέμιερ Λιγκ. Ο πρώην επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παίζει στον Παναθηναϊκό αυτή την περίοδο», αναφέρει σε μήνυμά του στο τούιτερ, καθώς ο Ιταλός επιθετικός έχει φαν στην Αγγλία λόγω της θητείας του στη Γιουνάιτεντ.

Θα πουλήσει ο Παναθηναϊκός τον Φεντερίκο Μακέντα στη Λιντς, αν η αγγλική ομάδα έρθει στην Ελλάδα με συγκεκριμένη πρόταση;

Σε κάθε περίπτωση τα χρήματα αναμένεται να είναι πολλά, καθώς οι Άγγλοι διαχειρίζονται άλλα ποσά, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οι Πράσινοι έχουν για έναν ακόμα χρόνο συμβόλαιο με τον Ιταλό... 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags