Facebook Pixel Βλέπει Superleague ο Απόλλωνας - "Διπλό" από τη βούλα στα Πηγάδια - "Φωνάζει" η Ξάνθη! (vid)
| 2020-08-26 21:57:00

Βλέπει Superleague ο Απόλλωνας - "Διπλό" από τη βούλα στα Πηγάδια - "Φωνάζει" η Ξάνθη! (vid)

Sportdog Team
Βλέπει Superleague ο Απόλλωνας - "Διπλό" από τη βούλα στα Πηγάδια - "Φωνάζει" η Ξάνθη! (vid)

Με μια εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Τομάς Μπεντινέλι στο 67' ο Απόλλωνας Σμύρνης επικράτησε με 1-0 της Ξάνθης στα Πηγάδια, στον πρώτο αγώνα μπαράζ των δύο ομάδων και πήρε σημαντικό προβάδισμα για την άνοδό του στη Superleague. 

Με ρόστερ ανάγκης κατέβηκαν στο ματς οι Ακρίτες, που "φωνάζουν" για το πέναλτι που δόθηκε στο μαρκάρισμα του Τενεκέ στο Ιωαννίδη, ενώ ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Χασάνογλου στο 85'.

Το επόμενο Σάββατο ο δεύτερος αγώνας των δύο ομάδων στην Αθήνα.

Ο Απόλλωνας είχε την υπεροχή στο πρώτο μισό της αναμέτρησης, με την Ξάνθη να κινείται περισσότερο αμυντικά, επιδιώκοντας να διαφυλάξει την εστία της. Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν αρχικά στο 3’ με τον Πατράλη, αλλά ο Μπέντο λειτούργησε σωτήρια για τους «ακρίτες».

Συνέχισαν να είναι δραστήριοι και στην πορεία φτάνοντας κοντά στο γκολ στις καθυστερήσεις, με διπλή ευκαιρία. Ο Κολ, αρχικά, δεν μπόρεσε να κινήσει τον Μπέντο και το σουτ του Μπεντινέλι, ακολούθως, σταμάτησε σε σώματα.  

Στο 52’ ο Ιωαννίδης σημάδεψε, με κεφαλιά, το δοκάρι και στο 67’ ο Μπεντινέλι μετέτρεψε σε γκολ το πέναλτι που κέρδισε ο Ιωαννίδης.

Οι συνθέσεις:

ΞΑΝΘΗ (Νίκος Καραγεωργίου): Μπέντο, Τενεκές, Φακκής, Θυμιάνης, Λεωντσάκος, Ισσακίδης (86’ Παπαδόπουλος), Κοτόπουλος (74’ Αραμπατζής), Φασίδης, Τσιτσεκίδης (86’ Αδαμίδης), Τσιλιγγίρης (59’ Τσιπούρας), Χασάνογλου.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Μπάμπης Τεννές): Αναγνωστόπουλος, Λαγός, Μπεντινέλι (88’ Καραγκούνης), Βάρκας, Ρώσσης, Τσαμπούρης, Πατράλης, Βιτλής, Μπλάζιτς, Κολ, Ιωαννίδης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags