Facebook Pixel Η ΚΑΕ δεν αρέσει στην ΠΑΕ
| 2011-10-27 19:40:00

Η ΚΑΕ δεν αρέσει στην ΠΑΕ

 Η ΚΑΕ δεν αρέσει στην ΠΑΕ

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός δεν αρέσει στην ΠΑΕ! Δεν το λέμε εμείς, αλλά η σελίδα της ομάδας του ποδοσφαίρου, που δεν έχει κάνει like στο τμήμα μπάσκετ!

Μια βόλτα στο διαδίκτυο θα σας πείσει για του facebook tο αληθές. Στη σελίδα της ΚΑΕ Ολυμπιακός είναι οφθαλμοφανές ότι "αρέσει" η σελίδα της ΠΑΕ, αλλά αν ακολουθήσει κανείς την αντίθετη διαδρομή, αντιλαμβάνεται πως δεν υπάρχει αντίστοιχο like.

Είναι τόσο σοβαρό θέμα για να το σχολιάσει κανείς; Φαινομενικά δεν είναι, αλλά σε τέτοιες περιπτώσεις κάθε κίνηση είναι προσεκτική. Πρόκειται για τις επίσημες σελίδες της ΠΑΕ και της ΚΑΕ στο facebook κι εκεί τίποτα δεν γίνεται κατά λάθος. Κι αν γίνεται, διορθώνεται αμέσως.

Μήπως πίσω από ένα απλό like επιβεβαιώνεται αυτό που συζητά η οικογένεια του Ολυμπιακού. Οι σχέσεις της ΠΑΕ και με την ΚΑΕ είναι χειρότερες από ποτέ. Για την ακρίβεια δεν υπάρχει απολύτως καμία σχέση ανάμεσα στις δύο εταιρείες. Κυρίως η ΠΑΕ είναι αυτή που έχει διαχωρίσει τη θέση της με τους αδελφούς Αγγελόπουλους και το facebook δεν αποδεικνύει κάτι, αλλά είναι οφθαλμοφανές ότι λέει πολλά.

Αλλωστε υπάρχουν κι άλλα πολλά μικρά ή μεγάλα περιστατικά που επιβεβαιώνουν την ρήξη στις σχέσεις ΠΑΕ και ΚΑΕ, έστω κι αν ουδείς πρόκειται να το επιβεβαιώσει επισήμως. Ομως το ότι ο Ολυμπιακός έχει πάψει προ πολλού να είναι ενιαίος και αδιαίρετος, το αντιλαμβάνεται πλέον κανείς πάρα πολύ εύκολα.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags