Ολυμπιακός: Κάτοικος Ισπανίας θα παραμείνει και τη νέα σεζόν ο Δημήτρης Σιόβας, ο οποίος παρότι είχε αρκετές προτάσεις στα χέρια του, αποφάσισε να συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο στην Ιβηρική Χερσόνησο για τουλάχιστον άλλα δύο χρόνια.

Ο Έλληνας αμυντικός έφυγε από τη Λεγανές, η οποία υποβιβάστηκε στη Segunda Division και πήρε μεταγραφή στην Ουέσκα, η οποία ανέβηκε φέτος στη La Liga και έχει αρκετές φιλοδοξίες. Η μεταγραφή του κόστισε 1.2 εκατομμύριά ευρώ και η πρώην ομάδα του ήταν… υποχρεωμένη να τον παραχωρήσει, καθώς το συμβόλαιό του ολοκληρωνόταν το επόμενο καλοκαίρι και ο παίκτης δεν ήθελε να παίξει στη Β’ Ισπανίας.

Πριν όμως υπογράψει και τυπικά στην Ουέσκα, ο 32χρονος στόπερ είχε επαφή και με Ελλάδα, καθώς σκέφτηκε το σενάριο επαναπατρισμό του. Όπως αποκαλύπτει το Sportdog.gr, ο Σιόβας μίλησε με τον Ολυμπιακό, όμως η υπόθεσή του τελικά δεν προχώρησε.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, ο διεθνής άσος μίλησε με τον Γιάννη Βρέντζο, στενό συνεργάτη του Βαγγέλη Μαρινάκη με πόστο πλέον στη Νότιγχαμ Φόρεστ. Οι δύο άνδρες συζήτησαν το ενδεχόμενο να φορέσει και πάλι ο Σιόβας τα ερυθρόλευκα από φέτος, όμως οι συζητήσεις δεν απέδωσαν καρπούς.

Βάσει όσων έχουν διαρρεύσει, η μεταγραφή… κόλλησε επειδή οι Πειραιώτες ήταν αρνητικοί να πληρώσουν ένα τόσο μεγάλο ποσό στη Λεγανές, ενώ και ο Πέδρο Μαρτίνς δεν τρελαινόταν για τη συγκεκριμένη κίνηση. Οι πρωταθλητές λοιπόν εξέτασαν την περίπτωσή του, όμως αφού παρουσιάστηκε πρόβλημα στο οικονομικό κομμάτι και με τον Πορτογάλο αντίθετο, αποφάσισαν να κάνουν πίσω.

Η εξέλιξη αυτή βέβαια, επιβεβαιώνει απόλυτα και τον ρόλο που έχει φέτος ο κόουτς στο Λιμάνι, καθώς είναι ξεκάθαρα το απόλυτο αφεντικό. Μετά τα όσα πέτυχε τα δύο τελευταία χρόνια στον Ολυμπιακό, ο Μαρτίνς απέκτησε το δικαίωμα να είναι ο άνθρωπος που αποφασίζει για όλα στην ομάδα και αυτός που έχει τον τελευταίο λόγο στις μεταγραφές.

Όσον αφορά τον Σιόβα, ο Έλληνας άσος πήρε ένα πολύ καλό συμβόλαιο και θα συνεχίσει να παίζει στο υψηλότερο επίπεδο. Από εκεί και πέρα, η πόρτα του Ολυμπιακού δεν κλείνει και είναι πολύ πιθανό μελλοντικά να μας απασχολήσει ξανά. Στο Λιμάνι εκτιμούν πως μπορεί να γίνει… Αβραάμ Παπαδόπουλος No2 και να επιστρέψει για να κλείσει την καριέρα του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Μεγάλες εκπλήξεις Μαρτίνς - Αυτή θα είναι 11αδα του Ολυμπιακού - Τι αποφάσισε για Σεμέδο-Χολέμπας!