Facebook Pixel Ολυμπιακός - ΑΕΚ: Για δανεικός ο Δώνης στο λιμάνι - Από τη... Θεσσαλονίκη στην ΑΕΚ!
| 2020-10-04 16:45:00

Τι "κρύβεται" πίσω από Τζαβέλλα - Για δανεικός ο Δώνης στο λιμάνι - Από τη... Θεσσαλονίκη στην ΑΕΚ!

GOALάρες by Εvaggelistis
Τι "κρύβεται" πίσω από Τζαβέλλα - Για δανεικός ο Δώνης στο λιμάνι - Από τη... Θεσσαλονίκη στην ΑΕΚ!

Ολυμπιακός - ΑΕΚ: Η νέα στήλη του sportdog, που προέρχεται αλλά και παραπέμπει στο παρελθόν και σε συγκεκριμένες πολύ δυνατές ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ του γραπτού Τύπου, είναι και Κυριακή... ΕΔΩ. 

Γιατί οι GOALάρες του Evaggelistis είναι αποκαλυπτικά, παρασκηνιακά, "σφηνάκια" που και να τα ξέρουν δεν πρόκειται να γραφτούν αλλού!

1η) Μιας και θα μπούμε απο Δευτέρα σε... φεγγάρι Εθνικής λόγω του Nations League. Συζήτηση προκάλεσε η κλήση του Τζαβέλλα στην Εθνική Ελλάδας. Αρκετοί...πονηροί ψάχτηκαν τι μπορεί να κρύβεται απο πίσω και πως τον... θυμήθηκε ξαφνικά ο Φαν Σιπ. Η απάντηση είναι  απλή και πως είναι... αριστερός! Μετά τον πειθαρχικό αποκλεισμό του Σιόβα και τον τραυματισμό του Σταφυλίδη ο Ολλανδός εκλέκτορας ήθελε έναν έμπειρο καθαρό αριστεροπόδαρο που θα... ξέρει και μπαλίτσα. Έτσι , λοιπόν, κάλεσε τον Τζαβέλα, ο οποίος παρεμπιπτόντως είναι βασικός και αναντικατάστατος στην Αλάνιασπορ και "κολλητός" του αρχηγού της "γαλανόλευκης" Μπακασέτα...

2η) Ο Τάσος Δώνης μπορεί να είναι στην Ρέμς και να καθαρίζει 900.000 ευρώ ετησίως (χωρίς τα μπόνους) αλλά απο ότι φαίνεται δεν είναι...ευτυχισμένος. Μπαινοβγαίνει στην ενδεκάδα, δεν έχει καταφέρει να καθιερωθεί(ταλαιπωρήθηκε κι απο αρκετούς τραυμαατισμούς), ίσως να μην του ταιριάζει και το Σαμπιονά ή το στύλ της ομάδας. Η ουσία είναι πως ψάχτηκε για να φύγει. Η Αγγλία πάντα τον εξίταρε αλλά το ρεπορτάζ μου βγάζει και μια έντονη νοσταλγία του για την Γερμανία. Σύμφωνα δε με την εκεί μανατζερική πιάτσα απευθύνθηκε και σε δυο Γερμανούς ατζέντηδες για να τον βοηθήσουν να βρεθεί ομάδα, ποντάροντας στο καλό όνομα που έχει στην Μπουντεσλίγκα απο το παρελθόν. Έμαθα πως οι ατζέντηδες που δούλεψαν για αυτόν εισέπραξαν δυο "όχι", απο Βόλφσμπουργκ και την (πρώην του) Στουτγκάρδη και άλλες δυο τον είχαν σε αναμονή, τουλάχιστον μέχρι πριν απο λίγες ημέρες. Κι αναφέρομαι στις Σάλκε και Χέρτα Βερολίνου...


3η) Θυμάστε τον Κέβιν Κουράνι; Τον Βραζιλιάνο φορ που απο μικρός πήγε με τους μετανάστες γονείς του στην Στουτγκάρδη και μετά έπαιξε και στην Εθνική Γερμανίας... Με περάσματα απο Στουτγκάρδη, Σαλκε, Ντιναμό Μόσχας και Χοφενχαιμ. Στην τελευταία κρέμασε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια το 2016 και πλέον είναι ατζέντης ποδοσφαιριστών με έδρα του Γραφείου του την Στουτγκάρδη. Βεβαια απο πελάτες με εξαίρεση τον 21χρονο Βραζιλιάνο φορ Ματέους Κούνια (αξιας 22 εκατ. ευρώ) που παίζει στην Χέρτα, οι υπόλοιποι είναι άγνωστοι. Που τον θυμήθηκα; Έιναι ένας απο τους δυο Γερμανούς ατζέντηδες που απευθύνθηκε ο Τάσος Δώνης. Με τον Κούρανι να τον "δουλεύει" στην Σαλκε και την Χέρτα (δηλαδή στην ομάδα που ο ίδιος έκανε καριέρα και στην άλλη που έχει τον κορυφαίο πελάτη του). Η είδηση όμως, είναι άλλη: ο Κουράνι πρότεινε τον Τάσο Δώνη και στον Ολυμπιακό ως δανεικό με οψιόν αγοράς! Συγκεκριμένα, στον Καρεμπέ! Με την πληροφορία όχι απλά να επιβεβαιώνεται κι απο άλλη μανατζερική πηγή αλλά να... μπλέκει στην ιστορία και τον Βραζιλιάνο ατζέντη του Γκιλιέρμε!! Άραγε για να καθαρίσει την ιστορία με την Ρέμς; Βέβαια με το "παράθυρο" να κλείνει μεσάνυχτα Δευτέρας δεν ξέρω αν προλαβαίνουν. Ακόμη κι αν θέλει ο Ολυμπιακός ή ο Δώνης (να επιστρέψει στην Ελλάδα, έστω και με το  δέλεαρ του Τσαμπιονς Λιγκ).

4η) Η ΑΕΚ απο οτι φαίνεται ...ψηφίζει βαλκανικά όσον αφορά στο κέντρο της αμυνάς της. Ήθελε να ξαναφέρει τον Βόσνιο Βράνιες αλλά ξαφνικά τον ερωτεύτηκαν και τους ερωτεύτηκε στο Βέλγιο και έμεινε Αντερλεχτ. Και σύμφωνα με τις εξελίξεις των τελευταίων 48ωρων ο "εκλεκτός" των "κιτρινόμαυρων" θα είναι διεθνής Ρουμάνος. Ο λόγος για τον 24χρονο Ιονούτ Ντεντελτσεάρου της ρωσικής Ούφα που κυριολεκτικά είναι με τις βαλίτσες στο χέρι και ίσως ακόμη και απόψε να βρίσκεται στην Αθήνα. Με τους παλαιότερους ΑΕΚτζήδες να θυμούνται τον συμπατριώτη του, επίσης διεθνή σέντερ μπακ, Αντον Ντόμπος που είχε έρθει στην Ένωση για να αντικαταστήσει τον Στέλιο Μανωλά. Anyway, η υπόθεση Ντεντελτσεάρου δουλεύεται απο την εβδομάδα της...Σεντ Γκάλεν στην ΑΕΚ και έχει μπόλικο παρασκήνιο. Ας ολοκληρωθεί και εδώ είμαστε. Απλά μια επισήμανση: ο Ρουμάνος στόπερ έρχεται στην ΑΕΚ απο την... Θεσσαλονίκη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Ψήνει" πλάκα στον Μαρινάκη ο Ιβάν - "Κλέβει" εξτρέμ από τη λίστα Μαρτίνς; 4,5 εκατ. ευρώ!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags