Facebook Pixel «Απλά σούταρα και... γκολ»
| 2011-10-30 23:23:00

«Απλά σούταρα και... γκολ»

«Απλά σούταρα και... γκολ»

Πανευτυχής για τη νίκη του Παναθηναϊκού στην Τούμπα, αλλά και για το γκολ που πέτυχε, ο Σίλβα Κλέιτον ανέφερε πως το «τριφύλλι» θέλει να παίρνει βαθμούς και να παλέψει μέχρι το τέλος για τον τίτλο.

«Το σημαντικό για μας είναι ότι κερδίσαμε. Έχουμε πει από την αρχή ότι ο Παναθηναϊκός παλεύει για τον τίτλο πάντα και αυτό δεν αλλάζει. Παλεύουμε από την πρώτη αγωνιστική και συνεχίζουμε βήμα βήμα. Θέλουμε να παίρνουμε βαθμούς για να φτάσουμε στο τέλος να παλεύουμε για τον τίτλο», ανέφερε ο Βραζιλιάνος αρχικά.

Για το στοιχείο που έκρινε το σημερινό ντέρμπι, σχολίασε: «Όλοι θέλουν να κερδίζουν. Ήμασταν εμείς πιο συγκεντρωμένοι, σκοράραμε πιο γρήγορα και πήραμε την νίκη».

Για την φάση του γκολ που πέτυχε, είπε: «Δεν είδα καν τι έγινε…απλά σούταρα και σκόραρα. Εμείς δουλεύουμε πολύ στις προπονήσεις τα στημένα. Είναι σημαντικά. Μπορεί να κερδίσεις παιχνίδι από στημένα».

Ερωτηθείς για το αν έχει σκεφτεί να αγωνιστεί στην εθνική Ελλάδας, απάντησε: «Δεν θέλω να μιλήσω γι’ αυτό. Δεν είμαι Έλληνας και δεν νιώθω καλά να μιλήσω για την Εθνική».

Τέλος, αναφορικά με το ντέρμπι με την ΑΕΚ και τον κόσμο του Παναθηναϊκού, τόνισε:«Ο κόσμος θέλουμε να είναι κοντά μας για να πάρουμε τη νίκη με την ΑΕΚ».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags