Facebook Pixel Παναγιώτης Βαρούχας - Αχιλλέας Μπέος: Απάντηση-φωτιά Βαρούχα σε Μπέο - "Τόσα παίρνω από την ΕΡΤ - Γιατί φωνάζουν στον ΠΑΟΚ;"
| 2020-10-26 18:35:00

Απάντηση-φωτιά Βαρούχα σε Μπέο - "Τόσα παίρνω από την ΕΡΤ - Γιατί φωνάζουν στον ΠΑΟΚ;"

Του Αδέσποτου
Απάντηση-φωτιά Βαρούχα σε Μπέο - "Τόσα παίρνω από την ΕΡΤ - Γιατί φωνάζουν στον ΠΑΟΚ;"

Καλεσμένος στον «αέρα» της καθημερινής ραδιοφωνικής εκπομπής του Spotdog.gr στον Alpha 9.89 «Οι Αδέσποτοι» (16.00 – 17.00) ήταν την Δευτέρα ο Παναγιώτης Βαρούχας.

Ο καθηγητής διαιτησίας σχολίασε τις επίμαχες φάσεις της αγωνιστικής και τις… φωνές για το πέναλτι που πήρε η ΑΕΚ στα Γιάννινα, ενώ απάντησε αποκλειστικά μέσω του Alpha 9.89 και της εκπομπής του Sportdog.gr στην ανακοίνωσε που εξέδωσε εναντίον του η ΠΑΕ Βόλος και ο Αχιλλέας Μπέος!

Συγκεκριμένα, η ΠΑΕ Βόλος ανέφερε: "Με αφορμή το σχολιασμό των επίμαχων φάσεων στον αγώνα Παναθηναϊκός – Βόλος από τον Παναγιώτη Βαρούχα στην «Αθλητική Κυριακή» θα θέλαμε να επισημάνουμε το εξής:

Αποτελεί ντροπή για όλους εμάς τους Ελληνες πολίτες να πληρώνουμε αδρά τον Παναγιώτη Βαρούχα μόνο και μόνο για να καλύπτει τους διαπλεκόμενους φίλους του. Αν νομίζει ο Παναγιώτης Βαρούχας ότι επειδή φοράει γραβάτα ότι είναι και κύριος, είναι πολύ γελασμένος".

Ο Παναγιώτης Βαρούχας λοιπόν, μιλώντας στον Alpha 9.89 και στους «Αδέσποτους», απάντησε χαρακτηριστικά: «Μετά από 19 χρόνια είναι η πρώτη ανακοίνωση εις βάρος μου. Εγώ τη γραβάτα τη φοράω πάντα και όσο για τα χρήματα που λένε, εγώ δεν πληρώνομαι στην ΕΡΤ. Ας τα πάρουν αυτοί αν θέλουν»!

Από εκεί και πέρα, σχολίασε για όσα έγιναν το Σαββατοκύριακο: «Το VAR είναι λύτρωση για τους διαιτητές σε αρκετές περιπτώσεις. Όπως χθες στον ΠΑΣ Γιάννινα».

Και στη συνέχεια απάντησε σε όσους από τον ΠΑΟΚ… συγκρίνουν το χθεσινό πέναλτι που πήρε η ΑΕΚ στα Γιάννινα, με αυτό που ζήτησε (και δεν πήρε) ο Μάτος στην σύγκρουση με τον Λόπες στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ με την Ένωση: «Η φάση του Μάτος με αυτή στα Γιάννινα δεν έχει καμία σχέση. Τι σχέση έχει η διεκδίκηση της μπάλας στο ΑΕΚ-ΠΑΟΚ του Λόπες με τον Μάτος με την περίπτωση του πέναλτι στα Γιάνννινα; Στο ντέρμπι βρήκε μπάλα και μετά πρόσωπο, ενώ στο ΠΑΣ -ΑΕΚ, ο Χουτετσιώτης βρήκε μόνο τον παίκτη της Ένωσης στην έξοδό του και αφού η μπάλα δεν είχε περάσει εκτός, υπάρχει παράβαση βάσει κανονισμού».

Για τα γκολ του ΠΑΣ που ακυρώθηκαν ως οφσάιντ από το VAR: «Ο κανονισμός είναι σαφέστατος. Ό,τι εξέχει από τη γραμμή, πόδι – κεφάλι, σώμα, εκτός από το χέρι, είναι οφσάιντ. Δεν ισχύει αυτό που λέγαμε παλιά για τον επιτιθέμενο. Δυστυχώς, αυτά είναι τα δεδομένα με το VAR».

Για το αν πρέπει ο διαιτητής να πηγαίνει στο VAR: «Πολλές φορές ο διαιτητής δεν πηγαίνει στο VAR, γιατί υπάρχει μία φάση που δεν χρειάζεται ερμηνεία. Αλλά εγώ θεωρώ πως θα πρέπει ο διαιτητής να πηγαίνει να βλέπει τις φάσεις, ειδικά εκεί που χρειάζεται η κρίση του. Και θα ήταν καλό, όπως συμβαίνει και στην Ολλανδία, να δείχνουν τις φάσεις και στο μάτριξ του γηπέδου για να μην αντιδρούν και οι παίκτες».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Έσκασε τώρα: Υπογράφει με Έλληνα διεθνή ο Ολυμπιακός - Ασταμάτητος ο Μαρινάκης
 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags