Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Βόμβες Γουλή για ΠΑΟ: "Τι ισχύει για Δρακωτό"
| 2020-10-27 20:22:00

Βόμβες Γουλή για ΠΑΟ: "Τι ισχύει για Δρακωτό - Πόσο είναι το χρέος - Πλακώθηκαν για Σένκεφελντ"!

Του Αδέσποτου
Βόμβες Γουλή για ΠΑΟ: "Τι ισχύει για Δρακωτό - Πόσο είναι το χρέος - Πλακώθηκαν για Σένκεφελντ"!

Παναθηναϊκός: Σε ένα θέατρο του παραλόγου ζει όλος ο οργανισμός του Παναθηναϊκού τα τελευταία χρόνια, σύμφωνα με τον Κώστα Γουλή.

Ο ρεπόρτερ του Τριφυλλιού μίλησε στην εκπομπή «Αδέσποτοι» στον Alpha 98,9 όπου σχολίασε τη σημερινή αντίδραση από πλευράς οπαδών. Παράλληλα αναφέρθηκε στο ενδιαφέρον του Μάρκου Δρακωτού, την παρουσία του Γιάννη Αλαφούζου και το δύσκολο έργο που αναλαμβάνει ο Μπόλονι.

Διαβάστε όσα δήλωσε on air, όπου "έδεσε" τις ατάκες στις απαντήσεις του με το απαράμιλλο χιούμορ που τον διακρίνει.

Πώς σχολιάζεις την αντίδραση των οπαδών με την κίνηση στα γραφεία της ΠΑΕ;

«Μέρες τώρα ψιθυριζόταν ότι θα υπάρξει αντίδραση. Το σημερινό ήταν extreme και ασυνήθιστο. Σημειωτέον, ότι μετά από τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα ήταν περιπολικό έξω από το προπονητικό κέντρο. Οι οπαδοί, περίπου 10 με 15 άτομα, πήγαν στα νέα γραφεία της ΠΑΕ. Δεν ασκήθηκε βία σε καμία περίπτωση. Ούτε υπήρξαν φθορές. Τα παλιά γραφεία ήταν τα περίφημα γραφεία της προεδρίας Βασίλη Κωνσταντίνου. Ήταν την εποχή που ο Αλαφούζος είχε βαρέσει... lockdown. Τα γραφεία ήταν σε γηπεδάκια 5Χ5. Επανερχόμενοι στο σήμερα, το κλίμα είναι παράξενο. Είναι σε αμηχανία οι πάντες. Και δεν μπορούν να το αντιμετωπίσουν. Όσο η ομάδα έχει αρνητικά αποτελέσματα τόσο θα εντείνεται η αγωνία».

Είναι σοβαρό το ενδιαφέρον του Δρακωτού για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός;

«Εγώ έχω τη μπάλα πολύ χαμηλά. Στα Τάρταρα. Δεν αμφισβητώ την οικονομική του επιφάνεια. Το να μπαίνουμε σε διαδικασία ξεκατινιάσματος δεν βοηθά αυτό. Ο άνθρωπος λέει, ότι έχει σοβαρές προθέσεις. Με τα λόγια όμως χτίζεις ανώγεια και κατώγεια. Σε αυτό το σημείο να τονίσω, ότι ζούμε πολλά παράλογα στην ομάδα. Έχουν γίνει από το 2018 έξι Αυξήσεις Μετοχικού Κεφαλαίου και έχουν μπει 34 εκατ. Ευρώ. Έχει τιμωρηθεί ο Παναθηναϊκός από την UEFA με ποινή για το Financial Fair Play. Φέτος διπλασιάστηκε το μπάτζετ με Ρόκα-Πογιάτος. Το πρόβλημα είναι, ότι ο Γιάννης Αλαφούζος πάντα δίνει τα κλειδιά σε κάποιον. Δεν τα δίνεις τα κλειδιά όμως όταν έχεις καεί στον χυλό. Το χρέος της ΠΑΕ είναι στα 13 εκατ.Ευρώ από τα 54,7 που ήταν στο τέλος της χρήσης του 2017. Οποτε η ψαλίδα έχει κλείσει. Η ιστορία θα γράψει, ότι μέχρι τώρα για τον Παναθηναϊκό και το Κορωπί ο Αλαφούζος έχει δώσει πάνω από 80 εκατ.Ευρώ».

Πώς σχολιάζεις το πρόβλημα της φυσικής κατάστασης; Θα τα καταφέρει ο Μπόλονι; Ήθελε γυμναστή και του έβαλαν τον Σταυρινό. Ήθελε να φέρει τρία άτομα και ήρθε με έναν βοηθό.

«Ο Πογιάτος θέλοντας να παίξει ποδόσφαιρο κατοχής, έτσι όπως το είχε στο μυαλό του, δεν δούλεψε στην αντοχή, αλλά στην έκρηξη στα πρώτα 15 μέτρα, κάτι που το συνηθίζουν Ισπανοί προπονητές. Τώρα όμως που η ομάδα θέλει αποτελέσματα οι παίκτες δεν μπορούν. Σκάνε και το παραδέχονται».

Στον Μπόλονι έχει δοθεί μεταξύ άλλων εντολή να βγάλει παίκτες. Υπάρχει όμως μία έλλειψη τσαγανού από την ομάδα. Δεν έχουν γίνει ζυμώσεις για να βγει παίκτης όπως ο Σταφυλίδης! Ποιά είναι η άποψή σου;

«Έχει ψυχολογικά προβλήματα ο Παναθηναϊκός. Έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η ομάδα τα τελευταία έξι χρόνια με διαφορετικά πρότζεκτ δεν μπορούν να γίνουν οι ζυμώσεις που θα βγάλουν παίκτη όπως ο Σταφυλίδης. Εμένα με προβληματίζει περισσότερο η εικόνα του Σένκεφελντ. Δείχνει, ότι έχει επηρεαστεί. Έχει ανασφάλεια με το θέμα του συμβολαίου του. Έχει πλακωθεί ο ατζέντης του με τον Παναθηναϊκό».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τους ξεφτιλίζει όλους στον ΠΑΟ ο Μπόλονι! Βρήκε γιατί σέρνονται οι παίκτες - Σοκαριστική αποκάλυψη

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags