Facebook Pixel Ο Έλληνας που τρελαίνει τον Ζλάταν - "Bene tzatziki, bene malaka" - Τον φοβάται κι ο... κορωνοϊός!
| 2020-11-01 16:05:00

Ο Έλληνας που τρελαίνει τον Ζλάταν - "Bene tzatziki, bene malaka" - Τον φοβάται κι ο... κορωνοϊός!

Του Αδέσποτου
Ο Έλληνας που τρελαίνει τον Ζλάταν - "Bene tzatziki, bene malaka" - Τον φοβάται κι ο... κορωνοϊός!

Ο Νίκος Μιχελής θεωρείται ένα από τα μεγάλα ταλέντα του ελληνικού ποδοσφαίρου, αφού στα 19 του χρόνια προπονείται με την πρώτη ομάδα της Μίλαν και έχει αποσπάσει πολύ θετικά σχόλια με την παρουσία του. Μάλιστα, ο μικρός πρόσφατα συμφώνησε με την ιταλική ομάδα και έβαλε την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο μέχρι το 2023.

Ίσως το μεγαλύτερο παράσημο για το νεαρό κεντρικό αμυντικό είναι πως έχει κερδίσει τον σεβασμό και την εκτίμηση του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς. Ο Σουηδός σταρ πιστεύει πολύ στις δυνατότητες του Μιχελή και τον έχει από κοντά, θέλοντας να τον βοηθήσει να εξελιχθεί, όπως αποκάλυψε στους "Αδέσποτους", ο Ευάγγελος Μίχος.

Ο 39χρονος επιθετικός έχει πάρει υπό την προστασία του τον 19χρονο στόπερ στις προπονήσεις της Μίλαν. Οι δυο τους διατηρούν εξαιρετική σχέση, με τον Ιμπραΐμοβιτς να μιλά πολύ συχνά στον Μιχελή κατά τη διάρκεια των προπονήσεων, εξηγώντας του το πώς πρέπει να κινείται και να συμπεριφέρεται στον αγωνιστικό χώρο.

Φυσικά, ο πάντα εκδηλωτικός Ζλάταν κλέβει την παράσταση με τον τρόπο που απευθύνεται στον Μιχελή, καθώς τον φωνάζει "Bene tzatziki" και "Bene malaka" λόγω της ελληνικής του καταγωγής!

Με δεδομένο ότι οι δυο τους περνούν αρκετό χρόνο μαζί, ήταν φυσικό οι άνθρωποι της Μίλαν να θορυβηθούν από το γεγονός ότι ο Ιμπραΐμοβιτς βρέθηκε πρόσφατα θετικός στον κορωνοϊό. Ωστόσο, ο Μιχελής την έχει γλιτώσει. Το φοβερό της υπόθεσης είναι πως ο Έλληνας άσος έχει υποβληθεί σε 4-5 σχετικά τεστ μετά την είδηση ότι ο "Ίμπρα" νοσεί και όλα ήταν αρνητικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Βουνό" για Ολυμπιακό - Τρομερά δύσκολο το εγχείρημα Μαρτίνς - Να τι θα γίνει τον Νοέμβρη!

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags