Στη συνδρομή του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου στο ματς με τον Παναθηναϊκό στάθηκε ο Νταμίρ Κάναντι.
Ο προπονητής του Ατρόμητου μετά το 1-0 στο ΟΑΚΑ επί του Παναθηναϊκού σημείωσε στην κάμερα της Nova: «Συγχαρητήρια σε όλους, στο πρώτο μέρος ήμασταν καλοί, στο β' πιο γενναίοι. Στο β' είχαμε πάρα πολλές ευκαιρίες, δε θυμάμαι ο Παναθηναϊκός να έχει τόσες. 'Επαιξε σημαντικό ρόλο η αφοσίωση που είχαμε σε σχέση με τον προηγούμενο αγώνα στα Γιάννινα, οι παίκτες έκαναν αυτά που ήθελα».
Για τις κερδισμένες δεύτερες μπάλες: «Είναι πολύ σημαντικές στο ποδόσφαιρο, μας επέτρεψαν να φέρουμε την μπάλα στην αντίπαλη περιοχή στο β' μέρος, να αποκτήσουμε αυτοπεποίθηση και να δείξουμε ότι μπορούσαμε να κερδίσουμε».
Για τις τρεις αλλαγές στον χώρο του κέντρου: «Είμαι πολύ χαρούμενος, ήταν μία ομαδική προσπάθεια, ωστόσο οι αλλαγές έκριναν το παιχνίδι, οι τρεις παίκτες μας έφεραν φρεσκάδα στο κέντρο, αλλά και οι Λάζαρος και Ενσικουλού στα πλάγια βοήθησαν πάρα πολύ».
Για τον Χριστοδουλόπουλο: «Πολύ σημαντικός, παίκτης - κλειδί ειδικά από τον πάγκο. Έχασε την προετοιμασία και ίσως λόγω φυσικής κατάστασης να μην μπορεί να παίζει σε κάθε παιχνίδι, αλλά είναι σπέσιαλ παίκτης και μπορεί αν αποδειχτεί κλειδί».
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο