Facebook Pixel Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: Ποια Ελληνίδα χαιρόταν ο Ρόνι - "Τρώνε" Μπόλονι για να φέρουν Αναστασίου - Ψίχουλα στον Πάμπλο!
| 2020-11-23 18:23:00

Ποια Ελληνίδα χαιρόταν ο Ρόνι - "Τρώνε" Μπόλονι για να φέρουν Αναστασίου - Ψίχουλα στον Πάμπλο!

Του Αδέσποτου
Ποια Ελληνίδα χαιρόταν ο Ρόνι - "Τρώνε" Μπόλονι για να φέρουν Αναστασίου - Ψίχουλα στον Πάμπλο!

Απολαυστική και γεμάτη ειδήσεις ήταν και σήμερα η εκπομπή των "Αδέσποτων" στον ραδιοφωνικό αέρα του Alpha 98.9. Οι Ευάγγελος Μίχος και Άγγελος Κωνσταντούλιας θα σας κρατούν συντροφιά κάθε μέρα για μία ώρα 16.00-17.00 και εκτός από γέλιο με τις τρομερές ατάκες τους, θα σας προσφέρουν και πολλές ποδοσφαιρικές αποκαλύψεις.

Τη Δευτέρα λοιπόν η εκπομπή ασχολήθηκε με τα... εσωτερικά του Παναθηναϊκού, το νέο συμβόλαιο του Πάμπλο Γκαρσία, τα... ζόρια του Πέδρο Μαρτίνς και τις επισκέψεις του Ροναλντίνιο στην Ελλάδα!

** Βίντεο που ακούει τραγούδι του Κωνσταντίνου Αργυρού δημοσίευσε ο Κιλιάν Εμπαπέ κι έγινε… viral. Πώς έφτασε άραγε στα αυτιά του; Ξέρει άραγε και τι λένε οι στίχοι; Κάποια στιγμή αν έρθει ξανά Ελλάδα θα μάθουμε. Πάντως ο προηγούμενος μεγάλος σταρ του ποδοσφαίρου που άκουγε ελληνικά-λαϊκά ήταν ο Ροναλντίνιο, που είχε τρέλα με τον Αντώνη Ρέμο. Βέβαια, αγαπούσε την Ελλάδα και για άλλους λόγους. Ο Βραζιλιάνος διατηρούσε σχέση με επώνυμη Ελληνίδα πρώην αθλήτρια και… τηλεπερσόνα. Νοίκιαζε αεροπλάνο και ερχόταν τότε για να τη δει!

** Βλέπω ένα μπαράζ δημοσιευμάτων για Μπόλονι, ότι έχασε τα αποδυτήρια και χάνει τον έλεγχο γενικότερα στον Παναθηναϊκό. Αντιλαμβάνομαι, μετά από τόσα χρόνια, ότι αυτό κρύβει μία σκοπιμότητα.

Ο Ρουμάνος ήρθε για να κάνει ένα μικρό θαύμα. Ο Παναθηναϊκός χτίστηκε από έναν Τεχνικό Διευθυντή που γέμισε με… χαμηλοτάβανους ποιοτικά παίκτες, που ήταν οι περισσότεροι ελεύθεροι και ισπανόφωνοι. Και η επιλογή προπονητή ήταν με μεγάλο ρίσκο και δεν βγήκε. Και για αυτό μόλις κατάλαβαν ότι το πρότζεκτ δεν προχωράει, το… άλλαξαν και έφεραν τον Μπόλονι.  

Η ομάδα είναι φανερό πως από φυσική κατάσταση είναι πίσω, υπάρχει μεγάλο πρόβλημα μεταξύ των παικτών που ήταν χωρισμένοι σε Έλληνες και ξένους, Δεν υπήρχε χημεία, ενώ ήταν γνωστό πως το καλοκαίρι άλλα έκανε ο Τσάβι Ρόκα και άλλα ο ιδιοκτήτης, όπως στην περίπτωση του Καρλίτος και του Μακέντα. Όλα αυτά δημιούργησαν πρόβλημα. Έφερε Βιγιαφάνες, όταν ο Τεχνικός Διευθυντής έφτιαχνε άλλη ομάδα!

Δεν είναι λοιπόν ομάδα του Μπόλονι η σημερινή! Υπάρχει όμως μεγάλο πρόβλημα και στη νοοτροπία. Έχουν μάθει να μην έχουν απαιτήσεις. Εκμεταλλεύονται και το γεγονός ότι ο Γιάννης Αλαφούζος δεν είναι κοντά στην ομάδα, όπως άλλες ιδιοκτήτες.

Ο Μπόλονι είναι όμως έμπειρος προπονητής και θα προσπαθήσει να βάλει όλα τα παραπάνω σε τάξη. Το επόμενο δίμηνο είναι πολύ σημαντικό. Αν πετύχει ο Ρουμάνος, θα φέρει δικούς του συνεργάτες και δικούς του παίκτες και αυτό δεν αρέσει σε κάποιους που έχουν… εδραιωθεί στον σύλλογο. Θα χαθούν μεροκομάτα. Υπάρχουν πολλοί εντός της ομάδας και Έλληνες, που θέλουν να φέρουν τον Γιάννη Αναστασίου!

Ο Μπόλονι δεν είναι… Πάμπλο Γκαρσία, που πέταξε τρεις παίκτες έξω στη ημίχρονο. Δεν τους βλέπει ο Ουρουγουανός, γιατί έχει την απόλυτη στήριξη στον ΠΑΟΚ.

** Υπογράφει εντός της εβδομάδας ο Πάμπλο Γκαρσία στον ΠΑΟΚ. Επέκταση για έναν χρόνο ακόμα, αλλά χωρίς πολλά λεφτά. Δεν θα είναι καμία τρελή αύξηση!

** Δύσκολες οι επόμενες εβδομάδες για τον Ολυμπιακό και τον Πέδρο Μαρτίνς. Ειδικά εάν δεν του... βγουν οι μεταγραφές (Βινάγκρε, Τιάγκο Σίλβα και Πέπε). Πολλοί οι αγώνες σε Ελλάδα και Ευρώπη, μεγάλη η πίεση από ΑΕΚ και ΠΑΟΚ. Δεν είναι καλά και τα εργομετρικά! Τώρα βέβαια που υπάρχουν και προβλήματα από κορωνοϊό και πολλοί μυϊκοί τραυματισμοί, θα πρέπει να βοηθήσουν παίκτες όπως οι Λοβέρα και Ραντζέλοβιτς.


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χοντρό σκηνικό στον ΠΑΟ με Μακέντα και Βιγιαφάνιες - Απίστευτο τι έκανε ο Αργεντινός στο Φάληρο!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags