ΠΑΟΚ - Χρήστος Τζόλης: Τρομερά είναι τα όσα κάνει στον ΠΑΟΚ τους τελευταίους έξι μήνες ο νεαρός μεσοεπιθετικός. Ο Χρήστος Τζόλης ξεκίνησε να αγωνίζεται στην πρώτη ομάδα του Δικεφάλου στις 7 Ιουνίου και μέχρι σήμερα έχει καταφέρει να γίνει ο νούμερο ένα κίνδυνος για τις αντίπαλες εστίες.

Ο Τζόλης σκόραρε και στο χθεσινό 2-0 επί του Αστέρα Τρίπολης και έφτασε στα 8 γκολ σε 18 εμφανίσεις, όντας ο πρώτος σκόρερ του ΠΑΟΚ για φέτος, έχοντας... τρελάνει κόσμο και διοικούντες. To πρώτο του τέρμα, στις 20 Ιουνίου απέναντι στον ΟΦΗ, είχε απειλήσει το ρεκόρ του Γιώργου Κούδα που είναι ο νεότερος σκόρερ στην ιστορία του συλλόγου έχοντας σκοράρει σε ηλικία 17 ετών, 4 μηνών και 10 ημερών.

Ο νεαρός έχει πετύχει και πέντε γκολ στην Ευρώπη, κάτι που που τον κατατάσσει δέκατο στη λίστα των σκόρερ του ΠΑΟΚ, μαζί με Μαραγκό, Κωνσταντινίδη και Χρ. Δημόπουλο. Μπροστά του είναι μόνο οι Στέφανος Αθανασιάδης (20), Δημήτρης Σαλπιγγίδης (14), Ρόμπερτ Μακ (11), Γιασεμάκης Γιασεμή (9), Σταύρος Σαράφης, Αντρέ Βιεϊρίνια, Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς και Δημήτρης Πέλκας (8) και ο Κώστας Φραντζέσκος (6).