Ως προπονητής ο Νίκος Κωστένογλου, έχει δώσει συνολικά 11 ντέρμπι. Στα τέσσερα από αυτά έχει φέρει ισοπαλία, ενώ σε ισάριθμα παιχνίδια έχει πανηγυρίσει τους τρεις βαθμούς της νίκης. Μόλις σε τρία έχει γνωρίσει την ήττα.

Αναλυτικά

Η πρώτη του θητεία στην ΑΕΚ

ΑΕΚ – ΠΑΟ 1-1

Στις 2 Μαρτίου του 2008 η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό με τις δύο ομάδες να έρχονται ισόπαλες. Το σκορ για την «Ένωση» άνοιξε ο Ριβάλντο στο 67’ με τους «πράσινους» να απαντούν στο 78’ με γκολ του Ποστίγκα.

ΑΕΚ-ΑΡΗΣ 1-1

Το επόμενο ντέρμπι είναι κόντρα στον Άρη πάλι εντός έδρας στις 16 Μαρτίου του 2008. Και αυτό το παιχνίδι λήγει ισόπαλο 1-1. Οι «κιτρινόμαυροι» ανοίγουν και πάλι πρώτοι το σκορ με τέρμα που σημειώνει ο Εντίνιο στο 45’, με τους «κίτρινους» να φέρνουν το ματς στα ίσια στο 88’ με γκολ του Τιάγκο Ζεντίλ.

ΑΕΚ-ΟΣΦΠ 4-0

Στις 30 Μαρτίου του 2008 η ΑΕΚ πετυχαίνει θριαμβευτική νίκη επί του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ με σκορ 4-0 με τον Νίκο Κωστένογλου στον πάγκο. Τα γκολ των γηπεδούχων πέτυχαν οι Ισμαέλ Μπλάνκο (10’), Εντίνιο (12’), Νίκος Λυμπερόπουλος (32’)και Παντελής Καφές (60’).

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 0-4

Μεγάλη εκτός έδρας νίκη για την «Ένωση» στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ με σκορ 4-ο. Το όνομά τους στον πίνακα των σκόρερ είδαν οι Σωκράτης Παπασταθόπουλος (15’), Ισμαέλ Μπλάνκο (18’), Νίκος Λυμπερόπουλος (33’) και Μοχάμεντ Καλόν (82’).

Το έργο του στη Λάρισα…

ΛΑΡΙΣΑ-ΑΡΗΣ 2-2

Στις 27 Φεβρουρίου του 2011, ως τεχνικός της Λάρισας πια, την οποία ανέλαβε στο β’ μισό του περσινού πρωταθλήματος, έρχεται η σειρά του Άρη. Το ματς λήγει ισόπαλο με σκορ 2-2.

ΛΑΡΙΣΑ-ΠΑΟ 2-0

Ήττα για τον Παναθηναϊκό στην έδρα των «βυσσινί» με σκορ 2-0. Τα γκολ της ΑΕΛ σημείωσαν οι Φαμπρίς Πανκράτ (22’) και Ζοέλ Τσιμπάμπα (27’).

Το αρνητικό σερί…

Στη συνέχεια έρχονται οι τρεις σερί ήττες στις τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας.

ΠΑΟΚ-ΛΑΡΙΣΑ 1-0

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» παίρνει τους τρεις βαθμούς της νίκης κόντρα στη Λάρισα με σκορ 1-0, χάρη σε τέρμα που σημείωσε ο επιθετικός των Θεσσαλονικέων, Στέφανος Αθανασιάδης στο 68ο λεπτό του αγώνα.

ΛΑΡΙΣΑ-ΑΕΚ 2-3

Με το «διπλό» έφυγε η ΑΕΚ από τον Κάμπο στις 10 Απριλίου του 2011, καθώς επικράτησε της ΑΕΛ με σκορ 3-2. Οι «κιτρινόμαυροι» πέτυχαν τα τρία πρώτα τέρματα με τους Κώστα Μανωλά (3’)και Παναγιώτη Λαγό (5’, 18’). Οι «βυσσινοί» αντέδρασαν, έκαναν το 3-2, αλλά δεν κατάφεραν κάτι παραπάνω με αποτέλεσμα να γνωρίσουν την ήττα.

ΟΣΦΠ-ΛΑΡΙΣΑ 6-0

Το αρνητικό σερί ολοκληρώνεται με την πανωλεθρία στο Καραϊσκάκη, αφού ο Ολυμπιακός νικά τη Λάρισα με το βαρύ 6-0. Τα γκολ των «ερυθρολεύκων» σημειώνουν οι Ράφικ Τζεμπούρ (7’), Νταβίντ Φουστέρ (14’, 17’), Όλοφ Μέλμπεργκ (62’), Μάρκο Πάντελιτς (65’) και Γιάννης Φετφατζίδης (76’).

Η επιστροφή στην ομάδα της καρδιάς του…

ΑΕΚ-ΟΣΦΠ 1-1

Το ντεμπούτο του στη δεύτερη θητεία του στην ΑΕΚ έμελλε να ήταν κόντρα στον Ολυμπιακό. Το παιχνίδι έρχεται ισόπαλο με σκορ 1-1 χάρη σε γκολ των Κέβιν Μιραλάς και Λεονάρντο, ωστόσο η «Ένωση» πατούσε καλύτερα στο γήπεδο.

ΑΕΚ-ΑΡΗΣ 3-0

Μεγάλη νίκη των «κιτρινόμαυρων» κόντρα στον Άρη με σκορ 3-0, κάτι που στοίχισε τελικά στον Σάκη Τσιώλη τη δουλειά του στον πάγκο των «κίτρινων». Τα τέρματα του «Δικεφάλου» πέτυχαν οι Λυμπερόπουλος (39’) και Χουάν Κάλα (78’), ενώ το σκορ είχε ανοίξει με αυτογκόλ ο Λαζαρίδης (10’).
 

ΠΗΓΗ: sday.gr