Facebook Pixel Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Αυτούς τελειώνει πρώτα ο Κονέ - "Έφαγε" δύο ο Π. Γκαρσία - Σιγά μη δώσει ο Μαρτίνς στον Κούγια!
| 2020-12-30 18:10:00

Αυτούς τελειώνει πρώτα ο Κονέ - "Έφαγε" δύο ο Π. Γκαρσία - Σιγά μη δώσει ο Μαρτίνς στον Κούγια!

Του Αδέσποτου
Αυτούς τελειώνει πρώτα ο Κονέ - "Έφαγε" δύο ο Π. Γκαρσία - Σιγά μη δώσει ο Μαρτίνς στον Κούγια!

Απολαυστική και γεμάτη ειδήσεις ήταν και σήμερα η εκπομπή των "Αδέσποτων" στον ραδιοφωνικό αέρα του Alpha 98.9. Οι Ευάγγελος Μίχος και Άγγελος Κωνσταντούλιας θα σας κρατούν συντροφιά κάθε μέρα για μία ώρα 16.00-17.00 και εκτός από γέλιο με τις τρομερές ατάκες τους, θα σας προσφέρουν και πολλές ποδοσφαιρικές αποκαλύψεις.

Την Τετάρτη λοιπόν υπήρξε αναφορά στις… εκκαθαρίσεις που λαμβάνουν χώρα στην ΑΕΚ και στην εντολή του Μανόλο Χιμένεθ, στους παίκτες που φεύγουν από τον ΠΑΟΚ, αλλά και στις σχέσεις του Αλέξη Κούγια με τον Ολυμπιακό.

** Αλλαγές και αποχωρήσεις θα έχουμε τις επόμενες ημέρες στην ΑΕΚ. Ο Παναγιώτης Κονέ έχει αναλάβει σχετική εντολή και προχωράει σε… εκκαθαρίσεις. Ψάχνει ομάδα για να φύγουν ως δανεικοί αρκετοί παίκτες, όπως είναι οι Σαμπανάτζοβιτς και ο νεαρός Λάτσι. Ωστόσο, ο Μανόλο Χιμένεθ δεν θα… χαριστεί σε κανέναν. Ούτε σε πρωτοκλασάτα ονόματα και το ξεκαθάρισε από την πρώτη του μέρα στα Σπάτα. Ο νέος κόουτς έχει διαπιστώσει πως υπάρχει μεγάλο πρόβλημα στην άμυνα, αλλά εκτιμά ότι δεν φταίνε μόνο οι αμυντικοί. Ο Μανόλο θεωρεί πως όλη η ομάδα αμύνεται λάθος και για αυτό ξεκαθάρισε πως… όποιος δεν βοηθάει αμυντικά, δεν θα παίζει!

** Λάμπρου και Ουάρντα γύρισαν στον ΠΑΟΚ και θα πάρουν άλλη μία ευκαιρία. Αμφότεροι πάντως ξεκινούν ως αναπληρωματικοί στη νέα σεζόν για τον Πάμπλο Γκαρσία. Την ίδια ώρα, τρέχουν και οι αποχωρήσεις στην Τούμπα. Ο Νινούα φεύγει δανεικός στην Ανόρθωση, όπου τον θέλει ο Κετσπάγια. Δανεικός θα φύγει και ο Περέιρα όμως, άλλη μία μεταγραφή του καλοκαιριού. Αμφότεροι δεν έχουν πείσει μέχρι στιγμής και στον Δικέφαλο θεωρούν ότι χρειάζονται παιχνίδι για να τους κρίνουν ξανά το καλοκαίρι.

** Κάιπερς, Ανδρούτσο και άλλους ζητάει ως δανεικούς η ΑΕΛ από τον Ολυμπιακό ενόψει Γενάρη. Κίνηση που προκαλεί… εντύπωση μετά τις «χοντράδες» που είχε πει για τον Πέδρο Μαρτίνς ο Αλέξης Κούγιας, που είχε χαρακτηρίσει τον Πορτογάλο…μεγάλο νούμερο. Οι Πειραιώτες επίσημα, λόγω της καλής σχέσης του γνωστού ποινικολόγου με τον Βαγγέλη Μαρινάκη που είναι και δικηγόρος του, δεν αντέδρασαν για πρώτη και μοναδική φορά. Ο Μαρτίνς από την άλλη, που ενημερώνεται για τα πάντα (όσα γράφονται για αυτόν, του τα μεταφέρουν και τα διαβάζει) μετά τα όσα του είπε ο Κούγιας, θα δεχθεί να δοθούν δύο παίκτες του στην ΑΕΛ; Ο κόουτς έχει λόγο τόσο για τις αποχωρήσεις όσο και για τις ομάδες που πηγαίνουν δανεικοί οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πληροφορία-φωτιά για το ελληνικό ποδόσφαιρο - Συμφώνησαν Μαρινάκης - Σαββίδης - Σκάει… βόμβα!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags