Ολυμπιακός: Ανακοινώθηκε επίσημα η μεταγραφή του Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ!

Ο Μολδαβός αριστερός μπακ έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο που θα κρατήσει στον Πειραιά μέχρι το καλοκαίρι του 2025.

Ο Ρέαμπτσιουκ ήταν ο εκλεκτός για τη θέση του αριστερού μπακ, αφού ο Πέδρο Μαρτίνς έψαχνε τον αντικαταστάτη του Ρούμπεν Βινάγκρε.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο μέχρι πρότινος παίκτης της Πάσος Φερέιρα έριξε... άκυρο στην Πόρτο, αφού προτίμησε να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό και όχι στην πρωταθλήτρια Πορτογαλίας, η οποία είχε δικαίωμα να τον αγοράσει από την Πάσος με την καταβολή της προβλεπόμενης ρήτρας.

Μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του, ο Ολεγκ Ρέαμπτσιουκ πήγε στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη και γνώρισε από κοντά τον Μαρτίνς, αλλά και τους νέους του συμπαίκτες, χωρίς όμως να προπονηθεί, αφού νωρίτερα είχε περάσει από εργομετρικά.

«Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτή τη νέα πρόκληση στην καριέρα μου! Ευχαριστώ πολύ τον Ολυμπιακό για την εμπιστοσύνη και πάντα θα δίνω το καλύτερο δυνατό για να πετύχουμε τους στόχους μας! Μία ξεχωριστή κουβέντα για την Πάσος Φερέιρα για τον τρόπο που μου φέρθηκε από την πρώτη έως την τελευταία ημέρα. Πάντα θα είμαι ευγνώμων», είπε ο Μολδαβός στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Ολυμπιακού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αδιανόητο! Το deal της 10ετίας κλείνει ο Κούγιας με Ολυμπιακό - Τρία εκατομμύρια ευρώ για Έλληνα