ΠΑΟΚ: Ο Φίλιπ Κροβίνοβιτς φέρεται να είναι ο πρώτος στόχος του Δικεφάλου για τη θέση του κεντρικού χαφ, κάτι που επιβεβαιώνει η Record.

Η πορτογαλική εφημερίδα αναφέρει πως προχωρούν οι επαφές του ΠΑΟΚ με τον Κροάτη μέσο για την απόκτησή του με τη μορφή δανεισμού.

Το δημοσίευμα επισημαίνει πως ο Κροβίνοβιτς θέλει να φύγει από τη Γουέστ Μπρομ γιατί δεν υπολογίζεται, τονίζει ωστόσο ότι για να μετακομίσει στη Θεσσαλονίκη θα πρέπει να δώσει έγκριση η Μπενφίκα, με την οποία δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2023.

«Ο Φίλιπ Κροβίνοβιτς θα μπορούσε να εγκαταλείψει την Γουέστ Μπρομ για να ενισχύσει τον ΠΑΟΚ. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης βρίσκεται σε επαφή με τον Κροάτη μέσο για να τον αποκτήσει με την μορφή δανεισμού. Ο Κροβίνοβιτς θέλει να φύγει από την ομάδα της Premier League αφού έχει παίξει μόνο σε έντεκα παιχνίδια από την αρχή της σεζόν. Ο προπονητής Σαμ Αλαρντάις είναι πρόθυμος να τον αφήσει να φύγει, εφόσον ο Κροάτης δηλώσει επίσημα αυτή την επιθυμία Ωστόσο για να κλείσει η συμφωνία απαιτείται η έγκριση της Μπενφίκα, με την οποία ο 25χρονος έχει συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2023», αναφέρει το ρεπορτάζ.