ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Ο Παναγιώτης Βαρούχας ανέλυσε τις αμφισβητούμενες φάσεις της αγωνιστικής και διαπίστωσε πως δεν έγιναν σοβαρά λάθη από τους διαιτητής στη Superleague.

Για το περιβόητο πέναλτι του ΠΑΟΚ στη Λάρισα στο 95’, τόνισε στην Αθλητική Κυριακή της ΕΡΤ, πως υπάρχει παράβαση και είναι σωστή η απόφαση του Ευαγγέλου. «Ο τερματοφύλακας ανατρέπει τον Σφιντέρσκι, σωστό το πέναλτι που έδειξε ο Ευαγγέλου. Στην αρχή της φάσης, δεν υπάρχει παράβαση στο πέσιμο του Τζόλη εντός περιοχής», σχολίασε σχετικά.

Από εκεί και πέρα, όσον αφορά το ντέρμπι στο Γ. Καραϊσκάκης ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ, επισήμανε πως υπήρχαν ελάχιστες δύσκολες φάσεις.

Στη φάση που ο Μάνταλος χάνει μεγάλη ευκαιρία στέλνοντας την μπάλα στο δοκάρι, με το σκορ στο 1-0, τόνισε: «Μετά την απόκρουση του Σα η μπάλα πηγαίνει στο χέρι του Μπα, αλλά σωστά δεν δόθηκε πέναλτι, επειδή χτύπησε πρώτα στο πόδι του αμυντικού».

Ενώ για το 3-0 του Βαλμπουενά, πρόσθεσε: «Σωστό το πέναλτι του Ολυμπιακού, καθώς ο Σιμόες τον τράβηξε από τη φανέλα και τον πέταξε κάτω».

Δείτε τις φάσεις από τα παιχνίδια Λάρισα – ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός – ΑΕΚ: