Facebook Pixel '' Δεχτήκαμε αστεία γκολ!''
| 2011-11-07 00:41:00

'' Δεχτήκαμε αστεία γκολ!''

'' Δεχτήκαμε αστεία γκολ!''

Έτσι χαρακτήρισε ο Γρηγόρης Μάκος τα δύο πρώτα γκολ του Παναθηναϊκού, λόγω των λαθών της άμυνας της ΑΕΚ.

«Μας προβληματίζει σίγουρα η εμφάνισή μας στο πρώτο ημίχρονο», είπε αρχικά ο Μάκος για το παιχνίδι και συνέχισε: «Ξέραμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία καλή και ποιοτική ομάδα. Δεχθήκαμε όμως δύο εύκολα γκολ, από ατομικά λάθη. Δύο αστεία γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο ανεβήκαμε, όμως είχαμε από την αρχή μία κακή ημέρα. Φάνηκε σε όλο το ματς.

Όταν παίζεις στην ΑΕΚ έχεις απαιτήσεις. Μέχρι τώρα έχουν γίνει πολλές αλλαγές. Κυρίως αυτή του προπονητή. Ο νέος προπονητής ξέρει τις απαιτήσεις που έχουμε ως ομάδα. Είναι σημαντικό που μας στηρίζει. Εμείς πιστεύουμε ότι δεν έχει κριθεί τίποτα ακόμα στο πρωτάθλημα. Έχουμε καλό πρόγραμμα στη συνέχεια και ευελπιστούμε να ανέβουμε βαθμολογικά, παίρνοντας τις νίκες που χρειαζόμαστε.

Στη διακοπή θα δουλέψουμε. Ο προπονητής θα μας βοηθήσει να βελτιώσουμε κάποιες αδυναμίες μας σε αυτό το διάστημα και το θετικό είναι ότι δεν θα έχουμε πολλούς διεθνείς. Έχουμε ένα μας με τον Αστέρα Τρίπολης στη συνέχεια το οποίο και πρέπει να κερδίσουμε πάση θυσία. Υπάρχει και το ματς με τη Δράμα στο γήπεδό μας επίσης. Οφείλουμε να πάρουμε όλους τους βαθμούς. Υπάρχει και το ντέρμπι παράλληλα Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός και μετά να δούμε που είμαστε.

Στη συνέχεια απάντησε σε ερώτηση για το τι φταίει για γίνονται ατομικά λάθη; Η ποιότητα ή η έλλειψη αυτοσυγκέντρωση. Η απάντησή του ήταν η εξής: «Και τα δύο ίσως υπάρχουν. Δεν μπορώ να μπω στο μυαλό κάθε συμπαίκτη μου. Το θέμα είναι ότι πρέπει να το ξεπεράσουμε αυτό. Κακή ημέρα μπορεί να είναι μία αγωνιστική, μιλάω και για τον εαυτό μου φυσικά. Ο προπονητής ναι πρέπει να μας στηρίζει, αλλά πρέπει και μεταξύ μας να έχουμε στήριξη. Κάθε φορά. Και από τον κόσμο πρέπει να έχουμε στήριξη. Αλλά δεν μπορεί να έρθει μία φορά ο κόσμος στο γήπεδο να μας στηρίξει και μετά να έχουμε πάλι τα ίδια. Δεν μπορείτε να γίνεται συνέχεια αυτό. Δυστυχώς λέμε πάντα τα ίδια. Γιατί πάντα η ΑΕΚ περνά δύσκολες στιγμές. Αλλά τι να πούμε;».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags