ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: Αποκαλυπτικές παρασκηνιακές GOALάρες για τις πρώτες γκρίνιες στην Τούμπα για τον κόουτς Γκαρσία. Τι του χρεώνουν και ο μελλοντικός ρόλος του Ιβάν Σαββίδη. Και ποιον άκουσε το καλοκαίρι ο Μελισσανίδης, για το αν θα μπορούσε να φορέσει τα... γάντια του πρώτου τερματοφύλακα στην ΑΕΚ ο Τσιντώτας.

1η) Άρχισε η γκρίνια στον ΠΑΟΚ για τον...κόουτς Πάμπλο Γκαρσία. Κι άργησε λέω εγώ... Έπρεπε βέβαια να γκελάρει κόντρα στην χειρότερη (μαζί με την Λαμία) ομάδα του πρωταθλήματος, παρότι ο "δικέφαλος" κατέβηκε σχεδόν πλήρης. Ο "αγουρος" (για προπονητής ανδρικής ομάδας και δη με τις απαιτήσεις του ΠΑΟΚ) Πάμπλο Γκαρσία, άργησε για μια ακόμη φορά να παρέμβει στο παιχνίδι ενώ όσο αυτό πλησίαζε προς το τέλος του οι "ασπρόμαυροι" είχαν την εικόνα... μπουλουκιού, ούτε τι έπαιζαν, ούτε τι έκαναν, ήξεραν!! Κι αυτό είναι το μεγάλο του...πρόβλημα, όπως ήδη "ψιθυριζουν" στην Τούμπα. Γενικά δεν λειτουργεί γρήγορα, με αντανακλαστικά στο κόουτσινγκ. Για παράδειγμα χθες στο Αλκαζαρ, κόντρα σε έναν τόσο αδύνατο/ακίνδυνο επιθετικά αντίπαλο, ξέχασε να βάλει δεύτερο φορ. Είχε τον Τσόλακ και τον έβαλε για 8 λεπτά. Προφανώς ήθελε να δείξει πως τόσο τον υπολογίζει(!!) αλλά έτσι έβλαψε την ομάδα του. Κάκιστη διαχειριση, η συγκεκριμένη, από τον  Ουρουγουανό. Και η στήλη εδώ θα αποκαλύψει κάτι: μπορεί να είναι ο ΠΑΜΠΛΑΡΑΣ για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, αλλά ο Ιβαν Σαββίδης είχε και έχει τις ...αμφιβολίες του, δεν είναι τόσο...ζεστός, άσχετα αν δεν διαρρέει απολύτως τίποτα. Με οτι αυτό συνεπάγεται για το μέλλον, όχι για τώρα ασφαλώς!!

2η) Στην ΑΕΚ μπήκε ο Γενάρης για να τεθεί ξανά θέμα απόκτησης βασικού γκολκίπερ. Κάτι βέβαια που είχε γίνει και το καλοκαίρι, μετά την πώληση του Βασίλη Μπάρκα στην Σέλτικ αλλά δεν προχώρησε. Σύμφωνα με τον αστικό μύθο τότε και ο Ιλια Ιβιτς και ο Μάσιμο Καρέρα είχαν θέσει στο αφεντικό της ομάδας το θέμα να πάρουν "αντι-Μπάρκα" που θα ήταν στην  χειρότερη περίπτωση πρωτο-δεύτερος με τον Τσιντώτα. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης προτίμησε όμως, να ακούσει και να εμπιστευτεί την εισήγηση του Χρυσόστομου Μιχαηλίδη, δηλαδή του προπονητή τερματοφυλάκων της Ενωσης. Σύμφωνα με τον Μιχαηλίδη, λοιπόν, ο Τσιντώτας είχε πλέον όλο το "πακέτο" και την εμπειρία για να ανταπεξέλθει ως βασικός γκολκίπερ στην ΑΕΚ. Χοντρικά στο ερώτημα του Μελισσανίδη αν μπορούν να πάνε με τον Τσιντώτα ως πρώτο, ο Μιχαηλίδης είχε απαντήσει θετικά. Κι αυτό πολύ πιθανόν τώρα να το...χρεωθεί, άσχετα αν κάπου τότε "βόλευε" τον ισχυρό άνδρα (που έχει και μια συμπάθεια στον Τσιντώτα). Που παρασύρθηκε στην εκτίμησή του ο Χρυσόστομος Μιχαηλίδης στην έκθεσή του εκείνη για τον Τσιντώτα; Δεν μέτρησε σωστά το ψυχολογικό/πνευματικό κομμάτι...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Βούιξε" η Ελλάδα για επιστροφή Αραούχο - Ραγδαίες εξελίξεις - Αυτή θα είναι η νέα του ομάδα!