Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Καλύτερος από τον Τσόλακ είναι ο Κρμέντσικ
| 2021-01-13 14:35:00

Τρελαμένος ΠΑΟΚτσής για Κρμέντσικ, Γκαρσία, Ουάρντα, Ραζβάν - "Δεν βλέπω με Ολυμπιακό να..."!

του Γιώργου Κτενά
Τρελαμένος ΠΑΟΚτσής για Κρμέντσικ, Γκαρσία, Ουάρντα, Ραζβάν - "Δεν βλέπω με Ολυμπιακό να..."!

ΠΑΟΚ: Καλύτερος από τον Τσόλακ είναι ο Κρμέντσικ αλλά χρειάζεται να αποδείξει σε βάθος χρόνου ότι είναι επιθετικός τύπου Πρίγιοβιτς, σύμφωνα με όσα σχολίασε στο sportdog ο Παυλος Σαλτσίδης.

Παλιός αθλητής του συλλόγου, που παρακολουθεί στενά την ομάδα, αναφέρθηκε ακόμα στην παρουσία του Ουάρντα, στον Πάμπλο Γκαρσία αλλά και στα δύο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. 

"Κοντρολαρισμένος - Ξέρει τι να κάνει στην περιοχή - Καλύτερος από Τσόλακ" 

"Μου άρεσε πολύ ο Κρμέντσικ, αλλά να μην υπερβάλλουμε από τόσο νωρίς. Εντάξει, καλός παίκτης είναι, αλλά θα δείξει. Η διάρκεια είναι που σε καταξιώνει, όχι ένα καλό ματς. Αυτό, ας πούμε, είχε και ο Πρίγιοβιτς: Διάρκεια. Ματάκι, χορταράκι πηγαίνει η φάση για τον Κρμέντσικ, για την ώρα. Είδα ότι είναι κοντρολαρισμένος παίκτης, πάντως, ξέρει τι να κάνει μέσα στην περιοχή", ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο στο sportdog ο Π. Σαλτσίδης.

Είναι καλύτερος από τον Τσόλακ;

"Πιστεύω ότι είναι καλύτερος από Τσόλακ, ναι. Βέβαια ο αθλητισμός θέλει και τύχη, όλα μέσα στο παιχνίδι είναι. Και τον Τσόλακ δεν τον είδαμε πολύ εδώ που τα λέμε. Για να πω την αλήθεια τον ΠΑΟΚ τον ευχαριστιέμαι, βλέπω μπάλα. Έπαιξε μπάλα η ομάδα, ακόμα κι εκεί που έχασε βαθμούς. Αλλά λέω ξανά ότι χρειάζεται και τύχη. Στον Τιτανικό είχαν λεφτά και υγεία οι επιβάτες, τύχη δεν είχαν". 

"Ο Γκαρσία να κάνει άνθρωπο τον Ουάρντα - Δεν βλέπω 2 στα 2 με Ολυμπιακό"

Μπορεί ο ΠΑΟΚ του Γκαρσία να "στρώσει" τον Ουάρντα;

"Υπερισχύει το συναίσθημα για τον Γκαρσία, δεν θα είμαι δίκαιος αν μιλήσω. Νομίζω για όλους τους οπαδούς της ομάδας ισχύει το ίδιο. Αν μπορέσει να κάνει άνθρωπο τον Ουάρντα ο Γκαρσία, σωστό παίκτη δηλαδή, θα παίξει μεγάλη μπάλα. Αλλά ξέρω και εγώ αν θα τα καταφέρει; Εμείς επειδή τον έχουμε ανάγκη, πάσχουμε πολύ στο κέντρο, τον θέλουμε. Στεναχωρήθηκα στο πρώτο ημίχρονο με Βόλο, φαίνεται ότι χρειαζόμαστε καλούς χαφ. Μόνο από πλάγια παίζουμε".

Τέλος, θέλω να μου πείτε δύο λόγια για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό που πλησιάζει. Μπορεί να πάρει τα δύο παιχνίδια με τους Πειραιώτες ο Δικέφαλος;

"Η αλήθεια είναι ότι είναι δύσκολα. Είδαμε και πέρσι την ομάδα που έχασε στην Τούμπα από τον Ολυμπιακό. Όλα τα παιχνίδια είναι ίδια από τη στιγμή που δεν υπάρχουν οπαδοί στο γήπεδο. Όποιος έχει καρδιά, θα τα καταφέρει. Τα δείγματα που έχουμε δεν δείχνουν για 2 στα 2 στα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό που ακολουθούν. Δεν είμαστε η ομάδα του Λουτσέσκου, που παίζαμε σφιχτά και ήμασταν δυνατοί. Ήταν και οικογένεια εκείνη η ομάδα ενώ τώρα βλέπετε τι γίνεται. Για αυτό ήρθε και ο Γκαρσία, για να μαζέψει την κατάσταση. Αλλά είμαστε σε μεταβατικό στάδιο".  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βόμβα στον ΠΑΟΚ πριν τον Ολυμπιακό! Αποχωρεί κορυφαίο όνομα! Τρέλα Σαββίδη!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags