Να θυμίσουμε τί είχαμε γράψει; «Γελάνε με Ερνέστο στην Ισπανία», αναφέραμε πριν από το παιχνίδι του Ολυμπιακού στη Θεσσαλονίκη και ο Ισπανός φρόντισε να μας επιβεβαιώσει μέχρι... κεραίας. Πέρασε στο τελευταίο μισάωρο του αγώνα τον Ζεάν Μακούν στη θέση του Αριέλ Ιμπαγάσα και ο Καμερουνέζος που είναι αμυντικό χαφ "σκύλος" έπαιζε μπροστά από τον Μοντεστό και τον Ορμπάιθ σε ρόλο αντίΙμπαγάσα.

Όποιος δεν το είδε ή τυφλός είναι ή άσχετος. Δεν γίνεται να πέρασε τον Αφρικανό ως αμυντικό χαφ και να έπαιζε ο Ολυμπιακός με τέσσερις στην άμυνα, τρία αμυντικά χαφ (Μακούν, Ορμπάιθ, Μοντεστό) και τρεις επιθετικούς. Κάποιος θα έπρεπε να έχει και ένα πιο επιτελικό ρόλο για να περνάει μπαλιές μπροστά και αυτός ήταν ο Μακούν. Μάλιστα, μετά το τέλος του αγώνα οι άνθρωποι της ομάδας εξέφρασαν λέει την ικανοποίησή τους γιατί ο Ζεάν έπαιξε καλά το ρόλο του αντί-Ιμπαγάσα!!!

Ο Καμερουνέζος, ως δημιουργός ήταν κλάφτα... Χαράλαμπε, όμως έτρεξε πολύ, μάρκαρε και έβαλε και το γκολ γι' αυτό και η έμπνευση του Ερνέστο πέρασε στα... ψιλά. Τον παίκτη όμως για "δεκάρι" τον έβαλε. Grazias Ερνέστο για τη δικαίωση.