Facebook Pixel Ακόμα τον περιμένουν…
| 2011-11-08 00:39:00

Ακόμα τον περιμένουν…

Ακόμα τον περιμένουν…

Ο Νίκος Νοτιάς δεν έχει οριστικοποιήσει το πότε θα έρθει στην Αθήνα και η κρίσιμη Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ ΑΕΚ είναι ακόμα στον… αέρα

Αρχικά είχε οριστεί για την πρώτη ημέρα του Νοεμβρίου. Ωστόσο, επειδή στην Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ ΑΕΚ πρέπει να παραστεί και ο μεγαλομέτοχος Νίκος Νοτιάς, αναβλήθηκε αυτή για τις 15 Νοεμβρίου. Μια εβδομάδα πριν την συγκεκριμένη ημερομηνία και ο Νοτιάς δεν έχει ειδοποιήσει για το αν θα είναι στην Αθήνα. Ετσι, δεν αποκλείεται να πάει… πιο πίσω η Γ.Σ. και να πραγματοποιηθεί προς το τέλος του μήνα, όταν και θα έχει έρθει στην Ελλάδα ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ.

Οσον αφορά τον έτερο μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Πέτρο Παππά, μπορεί να μην έχει δώσει ακόμα και τυπικά τις μετοχές του στους Supporters μια και δεν υπάρχει έγκριση από την ΕΕΑ (παρά τις συνεχείς προφορικές… δεσμεύσεις του προέδρου του club Μάκη Κασνακίδη), αλλά λειτουργεί ως απλό μέλος του club και όχι σαν υπεύθυνος μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΚ με ότι συνεπάγεται αυτό.

Αποτέλεσμα όλων των παραπάνω, είναι η ΑΕΚ να είναι στον… αέρα πριν την κρίσιμη Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ. Με τον ένα μεγαλομέτοχο χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά και τον άλλο στην Αθήνα αλλά επίσης… μακριά από την ΠΑΕ, η εταιρία κινδυνεύει τόσο με οικονομικό κραχ όσο και με το Πρωτοδικείο.

Μέχρι πάντως να βρεθεί λύση, η διοίκηση Αδαμίδη με όλα τα μέλη του Δ.Σ. της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ και όλα τα μεγαλοστελέχη της εταιρίας θα ασκούν κανονικά διοίκηση. Μέχρι την Γενική Συνέλευση που θα πρέπει να βρει διάδοχη κατάσταση και λύση στο οικονομικό αδιέξοδο.

ΠΗΓΗ: aek365.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags