Facebook Pixel Ρεάλ Μαδρίτης - Αλκογιάνο: ΣΟΚ για Ρεάλ! Αποκλείστηκε από ομάδα Γ’ κατηγορίας στο Κύπελλο με ανατροπή και παίκτη παραπάνω (Vid)
| 2021-01-21 00:36:00

ΣΟΚ για Ρεάλ! Αποκλείστηκε από ομάδα Γ’ κατηγορίας στο Κύπελλο με ανατροπή και παίκτη παραπάνω (Vid)

Sportdog Team
ΣΟΚ για Ρεάλ! Αποκλείστηκε από ομάδα Γ’ κατηγορίας στο Κύπελλο με ανατροπή και παίκτη παραπάνω (Vid)

Ρεάλ Μαδρίτης - Αλκογιάνο: Παρότι έχανε με 1-0 δέκα λεπτά πριν το τέλος και αναγκάστηκε να παίξει με παίκτη λιγότερο στην παράταση, η Αλκογιάνο ομάδα της Γ' κατηγορίας, κατάφερε να αποκλείσει τη Ρεάλ Μαδρίτης στο Κύπελλο Ισπανίας με 2-1!

Παίζοντας με αρκετούς βασικούς, η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν προηγήθηκε λίγο πριν το ημίχρονο με τον Έντερ Μιλιτάο (45’), όμως έπεσε σε έναν καταπληκτικό αντίπαλο τερματοφύλακα που κράτησε ανοιχτό το θέμα πρόκρισης. Δέκα λεπτά πριν το τέλος η Αλκογιάνο έστειλε το ματς στην παράταση μετά από κόρνερ και κεφαλιά του Σόλμπες, ενώ εκεί η Ρεάλ Μαδρίτης πίεσε ασφυκτικά, χάνοντας ακόμα περισσότερες ευκαιρίες.

Στο 110’ η Αλκογιανο έμεινε με παίκτη λιγότερο, όμως στο 115ο λεπτό από φάση που ξεκίνησε έπειτα από κόρνερ της βασίλισσας, οι γηπεδούχοι έφυγαν στην κόντρα και βρήκαν το πιο σημαντικό γκολ της ιστορίας τους από τον Χουανάν που έκανε το τελικό 2-1!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags