ΠΑΟΚ: Ανοίγει ο δρόμος για μετακόμιση του Δικεφάλου του Βορρά στο Καυτανζόγλειο, κάτι που θα σημάνει και την έναρξη υλοποίησης του πρότζεκτ της Νέας Τούμπας!
Και αυτό γιατί ο ΠΑΟΚ προτίθεται να αναλάβει το αναγκαίο λίφτινγκ του Καυτανζογλείου, κάτι που πρέπει να προσμετρηθεί στο μίσθωμα και να κατατεθεί η ρύθμιση που θα βοηθήσει στη συμφωνία χρήσης και παραχώρησης του γηπέδου.
Ο δρόμος λοιπόν για μετακόμιση ανοίγει καθώς σύμφωνα με την ενημέρωση από το Υφυπουργείο Αθλητισμού:
«Συμπληρώνεται νομοθετικά η δυνατότητα χρηματοδότησης, από Αθλητικές Ανώνυμες Εταιρίες, παρεμβάσεων σε αθλητικές εγκαταστάσεις που ανήκουν στο Δημόσιο και δίδεται η δυνατότητα συμψηφισμού του κόστους των παρεμβάσεων αυτών με τα μισθώματα χρήσης των εγκαταστάσεων (π.χ., Καυτανζόγλειο και χρήση του από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ)».
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο