ΑΕΚ: Την Παρασκευή κυκλοφόρησαν σενάρια, ότι η ΑΕΚ κινείται για την ενίσχυση στον άσο. Το όνομα που κυκλοφόρησε ήταν αυτό του 24χρονου Ολλανδού τερματοφύλακα, Μίκαελ Βέριπς.

Η Ένωση βρέθηκε σε επαφές με την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ για τον ο Ολλανδό, ο οποίος από το 2019 που πήγε εκεί μετρά μόλις μία συμμετοχή και έψαχνε να βρει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του.

Ωστόσο όπως αναφέρουν νεώτερες πληροφορίες, η Σέφιλντ απάντησε αρνητικά το μεσημέρι του Σαββάτου στην πρόταση της ΑΕΚ για δανεισμό του διεθνή με όλες τις μικρές εθνικές της Ολλανδίας τερματοφύλακας. Συγκεκριμένα υποστηρίζεται, ότι η αγγλική ομάδα δεν δέχτηκε την οψιόν αγοράς το καλοκαίρι και παρά μόνο πεντάμηνο δανεισμό μέχρι το καλοκαίρι.

Έτσι η ΑΕΚ απάντησε ότι δεν ενδιαφέρεται για δανεισμό χωρίς να έχει τη δυνατότητα αγοράς του παίκτη το καλοκαίρι. Οι εξελίξεις δείχνουν, ότι η ομάδα του Δικέφαλου αετού θα αποσυρθεί από την υπόθεση της ενίσχυσης στον άσο.

Εξάλλου, ο υπεύθυνος του ιατρικού τιμ της ΑΕΚ, Παντελής Νικολάου, ενημέρωσε τον Παναγιώτη Κονέ, ότι το πρόβλημα του Τσιντώτα, ο οποίος αποκλείστηκε από την αποστολή για το ματς με τον ΟΦΗ, δεν ανησυχεί. Ο Έλληνας τερματοφύλακας υπεβλήθη σες εξετάσεις και από Δευτέρα επιστρέφει σε ρυθμούς προπονήσεων.