ΑΕΚ: Τις υπηρεσίες των Μάνταλου, Μπακάκη, Τσιντώτα, Σβάρνα, Μιτάι και Λάτσι θα στερηθεί η ΑΕΚ στη ρεβάνς του Κυπέλλου με τον Απόλλωνα.

αρχηγός της ΑΕΚ προπονήθηκε ατομικά με τον Μπακάκη. Όπως αναφέρει η ενημέρωση, η πορεία της αποθεραπείας του θα κρίνει αν θα μπει αυτήν την εβδομάδα σε κανονικούς ρυθμούς. Όλα δείχνουν, ότι θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το ματς με τον Άρη.

Ο Σβάρνας υποβλήθηκε σε μαγνητική λόγω ενοχλήσεων στον δικέφαλο. Ο Χιμένεθ απέκλεισε προληπτικά από την αποστολή τον Λάτσι που είχε ενόχληση στον δεξιό τετρακέφαλο. Ο Μιτάι αποκλείστηκε λόγω ανετοιμότητας όπως και ο Τσιντώτας.

Αντίθετα, επιστρέφουν οι Τσιγκρίνσκι, Κρίστιτσιτς. Στην αποστολή βρίσκονται Νταντσένκο και Κοσίδης. Εκτος αποστολής είναι ξανά οι Λιβάγια, Ινσούα, Βασιλαντωνόπουλος και Σαμπανάτζοβιτς.

Στην αποστολή της ΑΕΚ βρίσκονται οι Αθανασιάδης, Χατζηεμμανουήλ, Λόπες, Νεντελτσιάρου, Τσιγκρίνσκι, Χνιντ, Νταντσένκο, Ραντόνια, Σιμάνσκι, Κρίστιτσιτς, Σιμόες, Γαλανόπουλος, Σάκχοφ, Μαχαίρας, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνης, Τάνκοβιτς, Ολιβέιρα, Κοσίδης.

 

Υπενθυμίζεται, ότι στο πρώτο ματς, η ΑΕΚ είχε επικρατήσει 2-0, με το γκολ του Νταμιάν Σιμάνσκι από το 7ο λεπτό και αυτό του Λιβάι Γκαρσία στο 88′ , τα οποία στην Ενωση το προβάδισμα που ήθελε ενόψει την ρεβάνς της Ριζούπολης.

Πάρε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Sportdog.gr