Facebook Pixel Δημήτρης Πέλκας: Νέα συμφωνία ρεκόρ - Ποια είναι τα αδιανόητα ποσά;
| 2021-02-05 19:32:00

Μεταγραφή ρεκόρ για Πέλκα - Αδιανόητα ποσά για νέο χρυσό deal - Στο… κόλπο και ο ΠΑΟΚ!

Του Αδέσποτου
Μεταγραφή ρεκόρ για Πέλκα - Αδιανόητα ποσά για νέο χρυσό deal - Στο… κόλπο και ο ΠΑΟΚ!

ΠΑΟΚ - Δημήτρης Πέλκας: Απολαυστική και γεμάτη ειδήσεις ήταν και χθες η εκπομπή των "Αδέσποτων" στον ραδιοφωνικό αέρα του Alpha 98.9. Οι Ευάγγελος Μίχος και Άγγελος Κωνσταντούλιας θα σας κρατούν συντροφιά κάθε μέρα για μία ώρα 16.00-17.00 και εκτός από γέλιο με τις τρομερές ατάκες τους, θα σας προσφέρουν και πολλές ποδοσφαιρικές αποκαλύψεις.

Στη εκπομπή της Παρασκευής λοιπόν, υπήρξε σχολιασμός της επικαιρότητας και όσων έχουν προκύψει μετά την κλήρωση του Κυπέλλου, αλλά και μία μεγάλη αποκάλυψη για τον Δημήτρη Πέλκα!

Ακούστε ξανά την εκπομπή ΕΔΩ και διαβάστε την είδηση παρακάτω:

** Πρωταγωνιστής σε ένα πολύ ενδιαφέρον μεταγραφικό σενάριο είναι τις τελευταίες ώρες ο Δημήτρης Πέλκας. Ο Έλληνας άσος μπορεί να βρίσκεται μόλις έξι μήνες στην Τουρκία, όμως ήδη ήρθε πρόταση για νέα μεταγραφή.

Θυμίζουμε, ότι η Φενέρ τον αγόρασε το καλοκαίρι έναντι 1.6 εκατ. ευρώ από τον ΠΑΟΚ κα τον… χρύσωσε για να τον κάνει δικό της, καθώς του έδωσε συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές «καθαρά» 1.1 εκατ. ευρώ, ενώ στην Τούμπα λάμβανε περίπου 500.000 ευρώ. Ωστόσο, τώρα… χτύπησε την πόρτα της η Ρούμπιν Καζάν και δεν δείχνει πρόθυμη να παρατήσει εύκολα την υπόθεση.

** Εδώ και μία εβδομάδα πήγε στην Κωνσταντινούπολη πρόταση από τους Ρώσους για τον Πέλκα, εξέλιξη που πλέον επιβεβαιώνεται και από το μανατζερικό περιβάλλον του παίκτη. Η Φενέρ απάντησε αρνητικά στα οκτώ εκατομμύρια ευρώ που της προσέφερε η Ρούμπιν, ωστόσο τίποτα δεν έχει τελειώσει οριστικά.

** Η ομάδα της Ρωσίας θέλει πάρα πολύ τον παίκτη και θα επανέλθει. Ο προπονητής Λεονίντ Σλούτσκι, που είχε ακουστεί και για ΑΕΚ πριν καταλήξουν στον Μάσιμο Καρέρα, τον έχει πολύ ψηλά στη μεταγραφική του λίστα και επιμένει για την απόκτησή του. Η Ρούμπιν δίνει… μάχη στο πρωτάθλημά της για να προλάβει μία από τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη και πιστεύουν πως ο Πέλκας μπορεί να τους βοηθήσει άμεσα.

Η Φενέρ πάντως, σε αντίθεση με τον Δικέφαλο το καλοκαίρι, δεν πρόκειται να τον… χαρίσει τον Έλληνα άσο. Μπορεί να έδωσε στους Θεσσαλονικείς 1.6 εκατ. ευρώ για να τον κάνει δικό της, ωστόσο τώρα, μόλις λίγους μήνες μετά, συζητάει αποκλειστικά προτάσεις που είναι ανάμεσα στα 15 και 18 εκατομμύρια ευρώ!

** Από την υπόθεση πάντως ενδέχεται να βγει κερδισμένος και ο ΠΑΟΚ, καθώς φήμες αναφέρουν πως έχει κρατήσει κι ένα ποσοστό μεταπώλησης ύψους 20%. Αυτό ακόμα όμως δεν έχει ξεκαθαρίσει και θα επανέλθουμε…


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κίνηση-ματ από Σαββίδη - Έτσι... απογειώνει τον ΠΑΟΚ - Δεν ξανάγινε κάτι τέτοιο στην Ελλάδα!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags