Παναθηναϊκός: Μπορεί ο Παναθηναϊκός να ήταν ο νικητής στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, όμως οι πάντες στο «Τριφύλλι», με πρώτο τον ΛάζλοΜπόλονι, ξέρουν ότι η συνέχεια είναι αυτή που θα κρίνει την χρονιά. Συγκεκριμένα τα πανηγύρια για τη νίκη στο αιώνιο ντέρμπι έχουν τελειώσει από το πρωί της Δευτέρας και όλοι έχουν στρέψει την προσοχή τους στον αγώνα της Πέμπτης (18/2) με το ΠΑΣ Γιάννινα για τα προημιτελικά του κυπέλλου. Δεν είναι κρυφό άλλωστε ότι όλοι στους «πράσινους» έχουν… σημαδέψει τον συγκεκριμένο θεσμό θεωρώντας τον υπαρκτό και ρεαλιστικό στόχο.

Ενδεικτικό της κατάστασης που επικρατεί στην ομάδα είναι ότι στα τετ ατετ μεταξύ των παικτών το μήνυμα είναι: «Αυτές οι νίκες, οι νίκες στα ντέρμπι είναι καθημερινότητα για τον Παναθηναϊκό. Δεν πετύχαμε κάτι παρά μόνο μια νίκη. Το μυαλό μας τώρα πρέπει να είναι στον ΠΑΣ και μόνο εκεί».

Βέβαια η προετοιμασία για τον αγώνα με τους Ηπειρώτες, που θα διεξαχθεί στο Αγρίνιο, έχει αρκετές δυσκολίες. Την Δευτέρα οι παίκτες έκαναν χαλάρωμα, ενώ οι σημερινές προπονήσεις της Τρίτης αναβλήθηκαν λόγω της επέλασης της Μήδειας στην Αττική. Αύριο Τετάρτη η αποστολή θα αναχωρήσει με προορισμό την πόλη της Αιτωλοακαρνανίας, με τους ποδοσφαιριστές να έχουν μόνο μια προπόνηση πριν το σημαντικό παιχνίδι της Πέμπτης.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι «πράσινοι» μετά τον αγώνα με τον ΠΑΣ θα επιστρέψουν άμεσα στην Αθήνα, με την αποστολή να φεύγει εκ νέου για το Αγρίνιο μιας και τη Δευτέρα (22/2) ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Παναιτωλικό για τη SuperLeague.

Ο μόνος σίγουρος απών θα είναι ο Γιουνούς Σανκαρέ, που θα υποβληθεί σε μαγνητική για να φανεί το μέγεθος του τραυματισμού που έχει στο δικέφαλο.