Facebook Pixel Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Ο Ιβάν Σαββίδης έχει ζηλέψει τον Βαγγέλη Μαρινάκη
| 2021-02-23 10:05:00

"Αντιγράφει" Ολυμπιακό ο ΠΑΟΚ - Υπογράφει με παικταρά ο Σαββίδης - "Ακυρο" σε Μίλαν για το Λιμάνι!

Του Αδέσποτου
"Αντιγράφει" Ολυμπιακό ο ΠΑΟΚ - Υπογράφει με παικταρά ο Σαββίδης - "Ακυρο" σε Μίλαν για το Λιμάνι!

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Απολαυστική και γεμάτη ειδήσεις ήταν και τη Δευτέρα η εκπομπή των "Αδέσποτων" στον ραδιοφωνικό αέρα του Alpha 98.9. Οι Ευάγγελος Μίχος και Άγγελος Κωνσταντούλιας θα σας κρατούν συντροφιά κάθε μέρα για μία ώρα 16.00-17.00 και εκτός από γέλιο με τις τρομερές ατάκες τους, θα σας προσφέρουν και πολλές ποδοσφαιρικές αποκαλύψεις.

Πώς και γιατί… αντιγράφει Ολυμπιακό ο ΠΑΟΚ και ποια είναι η μεγάλη συμφωνία του Ιβάν Σαββίδη; Ποια μεταγραφή έκλεισαν από τώρα στο Λιμάνι και πώς δικαιώθηκε Όγκνιεν Βράνιες;

** Ζήλεψε τον Ολυμπιακό ο ΠΑΟΚ με τις ανανεώσεις. Τη Δευτέρα διέρρευσε πως ο Ιβάν Σαββίδης έδωσε την εντολή για νέο συμβόλαιο ενός έτους στον Αντελίνο Βιεϊρίνια, ενώ έρχονται άλλες δύο συμφωνίες. Ξεκίνησαν οι συζητήσεις με τον Αντρίγια Ζίφκοβιτς, ενώ είναι πολύ κοντά στο να πει το «ναι» σε νέο συμβόλαιο ο Ίνγκασον. Η συμφωνία του με τον Δικέφαλο ολοκληρώνεται το 2022, όμως οι «ασπρόμαυροι» επιθυμούν να επεκτείνουν το συμβόλαιό του για άλλα τρία χρόνια. Ουσιαστικά, θέλουν να τον κάνουν ηγέτης της άμυνας, δίνοντας του ένα από τα τέσσερα πιο ακριβά συμβόλαια στην ομάδα. Μάλιστα, ο Ισλανδός είναι πολύ θετικός.

** Στην Ελλάδα βρίσκεται εδώ και λίγες ημέρες ο Αλγκασίμ Μπα, ο νεαρός μεσοεπιθετικός που αποτελεί.. αποτέλεσμα σκάουτινγκ του Ολυμπιακού και θα αποτελέσει τη νέα του μεταγραφή. Τον «τσέκαρε» ήδη ο Πέδρο Μαρτίνς, ενώ και αυτός βρέθηκε στο Γ. Καραϊσκάκης το βράδυ της Κυριακής. Σύμφωνα με ρεπορτάζ, οι Πειραιώτες τον… έκλεψαν μέσα από τα χέρια της Γάνδης, ενώ τον κοιτούσαν Ατλέτικο Μαδρίτης και Μίλαν. Οι Μοντέστο και Καρεμπέ πάντως τον έπεισαν να έρθει στο Λιμάνι.

** Δικαίωση για τον Όγκνιεν Βράνιες. Μπορεί να μην ήρθε στην ΑΕΚ, κατηγορώντας μάλιστα και συγκεκριμένο πρόσωπο εντός της ΑΕΚ. Ο πρώην Κιτρινόμαυρος λοιπόν, είναι βασικός και αναντικατάστατος στην άμυνα της Σαρλερουρά και μάλιστα επιστρέφει τώρα και στην εθνική Βοσνίας!

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Διέρρευσε στον Ολυμπιακό! Αυτός φανέλα βασικού - Αγαπημένο "παίδι" Μαρινάκη - Ποιον πετάει έξω;

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags